Transilvania Executive Education (TEE), Banca Transilvania (BT) şi Evergent Investments au lansat o nouă competiţie în cadrul căreia vor fi oferite patru burse parţiale de studiu la TEE Executive MBA – Management General, un program britanic, acreditat de Universitatea Buckingham.

Potrivit unui comunicat al Băncii Transilvania, valoarea totală a burselor este de 32.000 euro.

Cursurile Executive MBA încep în data de 15 februarie 2023 şi sunt organizate în 12 module despre strategie, leadership, gândire sistemică, economie, complexitate, guvernanţă şi transformare digitală. Sunt predate de profesori de la universităţi din Europa şi Statele Unite ale Americii, precum şi din România şi se desfăşoară o dată la 6 săptămâni, timp de 18 luni. Diploma de absolvire este oferită de Universitatea Buckingham.

Candidaţii trebuie să aibă cel puţin trei ani de experienţă profesională post-universitară într-un rol executiv şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Transilvania Executive Education şi partenerii comerciali susţin prin burse educaţia la această şcoală de business internaţională din România, din 2015. Banca Transilvania a acordat până acum 10 burse (în valoare de 150.000 de euro), Evergent Investments 6 burse (în valoare de 90.000 de euro), iar Electrogrup a acordat 5 burse (în valoare de 75.000 de euro).

„Acordarea burselor ne-a dat de fiecare dată ocazia să cunoaştem candidaţi motivaţi. Au acel-ceva de învingător, îşi doresc mult victoria, cum se spune în sport. Este o bucurie să le oferim bursele şi să primim în schimb inspiraţie şi motivaţie pentru a fi mai buni şi noi. Vă invităm să candidaţi cât mai mulţi. Acest Executive MBA deschide o călătorie care merită tot efortul”, a declarat Tiberiu Moisă, preşedinte Transilvania Executive Education şi director general adjunct Midcorporate & IMM, Banca Transilvania.

Pentru înscrierea în competiţie este nevoie de: completarea celor doi paşi din formularul de înscriere în competiţie, disponibil pe website-ul TEE (un business plan folosind modelul din formularul de înscriere, un eseu care să răspundă la întrebarea: Care sunt cele mai importante provocări pe care le vor avea managerii în 2023 şi ce soluţii ar trebui să dezvolte/să implementeze?); CV în limba engleză/sau menţionarea link-ului către profilul de LinkedIn în emailul de înscriere – este recomandată includerea în CV a tuturor realizărilor obţinute pe plan profesional, academic şi social; o scrisoare de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator; trimiterea documentelor menţionate la adresa office@teecluj.ro, până în data de 25 noiembrie a.c. (inclusiv).

„Continuăm să acordăm bursele pentru programul Executive MBA, acreditat de Universitatea Buckingham, pentru că ne dorim să contribuim la consolidarea ecosistemului de business românesc şi a viitoarei elite de oameni de afaceri prin creşterea standardului de calitate în educaţie. Considerăm că este necesar să investim mai mult în educaţie – cheia pregătirii noilor generaţii de antreprenori din România”, a precizat Claudiu Doroş, preşedinte director general, Evergent Investments.

Transilvania Executive Education este singura organizaţie din România parteneră cu 3 universităţi britanice. Peste 40 de cadre universitare internaţionale sunt implicate în proiectarea şi livrarea programelor educaţionale ale TEE. De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenţi formată din peste 200 de antreprenori şi manageri de top, din peste 50 de companii din România şi din străinătate. AGERPRES