Președinția Asociației Litoral – Delta Dunării va fi deținută, în continuare, de patronatul ANAT, reprezentat de Cristian Bărhălescu, iar Adunarea Generală a decis ca interesele organizației să fie reprezentate de Corina Martin, ca președinte al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), potrivit unui comunicat de presă al Asociației.

„Asociația Litoral — Delta Dunării și-a ales joi, 20 aprilie, noua conducere pentru perioada 2017 — 2019, în cadrul Adunării Generale de Alegeri. Astfel, președinția Asociației Litoral — Delta Dunării este deținută în continuare de Patronatul ANAT, reprezentat de Cristian Bărhălescu. De asemenea (…) au fost aleși și cei patru vicepreședinți ai Asociației, astfel: pentru Constanța — Consiliul Județean Constanța (prin Corina Martin), Municipiul Constanța (prin Mirela Matichescu), pentru Tulcea — Consiliul Județean Tulcea (prin Horia Teodorescu) și Asociația Patronatului în Turismul din Delta Dunării (prin Daniel Ilușcă)”, se arată în comunicatul citat.

În același timp, din Consiliul Director ales pentru perioada 2017-2019 mai fac parte Primăria Năvodari și Primăria Limanu. Totodată, Adunarea Generală a Asociației a mandatat-o pe Corina Martin să reprezinte, în continuare, Asociația Litoral — Delta Dunării, ca președinte al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România.

Asociația Litoral — Delta Dunării este cel mai puternic parteneriat public-privat din turismul românesc, fiind înființată în anul 2007 și având ca obiectiv principal dezvoltarea și promovarea Dobrogei turistice, destinație turistică prioritară a României. AGERPRES