Pascal Cassecuelle este noul șef al diviziei de Crop Science al Bayer Romania, Bulgaria și Republica Moldova

De la începutul acestei luni, Pascal Cassecuelle a preluat conducerea diviziei Bayer Crop Science de la predecesorul său, Hernan Mora care își va continua activitatea în Argentina.

Cu o carieră începută în domeniul vânzărilor, în Franţa, Pascal a ocupat diferite funcţii de conducere la nivel naţional şi global în cadrul Diviziei Bayer Crop Science, în Asia şi America Latină. El a petrecut câţiva ani şi în cadrul Diviziei Bayer Environmental Sciences, fiind responsabil de pieţele emergente. Recent, s-a aflat la conducerea unui Proiect privind un proces global de transformare, desfăşurat la sediul Diviziei CropScience din Germania.

”Mă alătur echipei într-un moment extrem de interesant. În ultimii ani, Bayer a devenit un lider al industriei graţie echipei excepţionale, extrem de implicate şi a unor tehnologii de succes, precum Adengo, Infinito, Falcon, Yunta Quattro sau Nativo.Obiectivul meu este să duc mai departe aceste performanţe, lucrând alături de echipă şi partenerii noştri, astfel încât să fim siguri că fermierii din România, Bulgaria şi Moldova au acces la inovaţiile din domeniul protecţiei plantelor, seminţelor şi tehnologiilor digitale”,  spune Pascal Cassecuelle, Crop Science Country Division Head, Romania, Bulgaria & Moldova.

”Agricultura modernă are un rol esenţial atunci când ne gândim la soluţii pentru a hrăni o planetă cu o populaţie în creştere, dar aceasta presupune şi o colaborare cu toate părţile interesate. În calitate de Preşedinte al AIPROM ─ Asociaţia Industriei de Protecţia Plantelor din Romania, sunt încântat să lucrez alături de aceştia pentru a ne asigura că fermierii pot continua să producă recolte de calitate, accesibile, în mod sustenabil, pentru care le suntem atât de recunoscători.”

Pascal Cassecuelle are 47 de ani şi a absolvit Paris Business School (ESCP – EAP) şi se va stabili în Bucureşti alături de soţia sa, Valerie.