Aceasta actiune face parte din programul de activitati al comunitatilor business-profesionale dezvoltate de Oameni si Companii. Completand formularul de participare de mai jos deveniti membru al Comunitatii Medical Manager – Management Modern in Oncologie, calitate care va ofera posibilitatea de a primi invitatii la activitati din cadrul acestei comunitati sau informatii relevante despre aceasta comunitate. Comunicarile noastre pot contine uneori si informatii cu caracter comercial furnizate de ceilalti membrii ai comunitatii.
Aveti in permanenta posibilitatea de a solicita informatii despre comunitatile din care faceti parte si puteti renunta in orice moment la calitatea de membru al comunitatilor noastre, in cazul in care veti dori acest lucru.

In calitate de membru al comunitatilor Oameni si Companii vom prelucra datele dumneavoastra personale pentru a va putea oferi serviciile corespunzatoare calitatii de membru. Detalii despre modalitatea in care compania noastra prelucreaza datele dumneavoastra le puteti gasi aici.

Informatii complete si permanent actualizate privind prelucrarea datelor personale puteti gasi accesand urmatorul link