Platforma EventsOnline anunțăm un nou parteneriat, cu BIMTECH – Asociația pentru Cercetarea, Dezvoltarea și Implementarea Tehnologiilor în Construcții, pentru promovarea evenimentelor și cursurilor ce susțin eficientizarea sectorului construcțiilor.

BIMTECH – Asociația pentru Cercetarea, Dezvoltarea și Implementarea Tehnologiilor în Construcții este, în fapt, o echipă pluridisciplinară de specialiști, formată din cadre academice, arhitecți, ingineri, avocați și antreprenori care doresc să se asocieze în scopul de a cerceta, dezvolta și implementa tehnologii aplicabile în cadrul unei platfome de proiectare, management, execuție și operare a mediului construit.

Detalii despre viitoarea conferință marca BIMTECH, aici.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Abonează-te la newsletterul EventsOnline.ro și vezi direct la tine în inbox cele mai importante noutăți, cursuri și evenimente, structurate pe domeniile tale de interes.

Vrei să publici evenimente organizate sau sponsorizate de organizația ta? Fă-ți un cont gratuit, aici!