Pariul indraznet al antreprenorului care a creat prima inghetata bio romaneasca

In urma cu 3 ani, un antreprenor preocupat de alimentatie sanatoasa facea un pariu indraznet: sa produca prima inghetata bio romaneasca, hand made. Pariul era cu atat mai curajos cu cat, la acea vreme, nu exista in piata romaneasca nici un alt producator local, iar nisa produselor bio era destul de restransa.

Povestea inghetatei Gelato Bio Crema a inceput in 2012, de la o dorinta simpla, naturala, a fondatorului, Tiberiu Talmaciu, dorinta de a manca sanatos. “Pentru noi a manca sanatos inseamna natural, fara E-uri, fara aditivi, fara coloranti… Asa am descoperit, ca si consumatori, ca inghetata ecologica – naturala nu exista pe piata pentru a o putea procura. Am cautat si pe Internet, unde am descoperit ca nici in Europa nu prea exista producatori de inghetata ecologica. De aici si pana la ideea de a produce noi aceasta inghetata a fost doar un pas”, a spus Tiberiu Talmaciu, general managerul companiei care produce inghetata bio.

Citește materialul integral pe wall-street.ro