Palas Mall Iași și-a dublat capacitatea zonei de food-court

Palas Mall foodcourtPalas Mall Iași a finalizat recent lucrările de extindere a food court-ului, ajungând, în prezent, la o capacitate dublă, de 1.500 de locuri. Extinderea a fost realizată ca răspuns la numărul în creștere al angajaţilor din clădirile de birouri ale ansamblului Palas.

La finalul săptămânii trecute s-au finalizat lucrările de extindere a food court-ului Palas Mall, în urma cărora au fost adăugate aproximativ 750 de locuri. În prezent, clienţii celui mai mare food court din regiune au la dispoziţie 1.500 de locuri în interior şi alte 400 pe terasă, în sezonul cald. Pentru a fi în ton cu designul întregului ansamblu multifuncțional Palas, suprafața adițională a fost amenajată cu mese, scaune tapițate și canapele din piele.

În prezent, în food court sunt peste 20 de operatori, ale căror propuneri includ gastronomii cu specific chinezesc, japonez, italian, oriental, american sau românesc, preparate vegane, deserturi şi băuturi fresh. În medie, zilnic, peste 7.000 de persoane iau masa în food court, cărora li se adaugă cei care apelează la serviciile de tip „to go”.