Pachete de cărţi la preţuri promoţionale şi reduceri de până la 90% la Kilipirim

kilipirimCărţi la un leu, doi lei, cinci lei sau zece lei, pachete la preţuri promoţionale, reduceri de până la 90%, cărţi pentru copii, volume semnate de autori-cult, cărţi de colorat pentru adulţi sau clasici ai literaturii universale pot fi găsite, în perioada 30 martie – 3 aprilie, la ediţia de primăvară a Târgului de carte Kilipirim, deschisă miercuri la Unirea Shopping Center din Bucureşti, etaj 2, aripa Călăraşi.

Editurile Polirom şi Cartea Românească oferă cititorilor volume ale căror preţuri au fost reduse cu până la 50%, la care se adaugă şi o ofertă bogată de volume la 10 lei, în timp ce la standul Humanitas se pot găsi pachete promoţionale de cărţi cu preţuri de 5 lei, 10 lei şi 15 lei. Editura Litera îi aşteaptă pe cititori cu reduceri de până la 70% la romane celebre, cărţi de colorat pentru adulţi, precum şi la cărţile pentru copii de la editura Litera Mică.

Curtea Veche Publishing s-a prezentat la Kilipirim cu peste 500 de titluri la preţuri speciale, o parte cu reduceri de preţ de peste 50%. Din oferta editurii nu lipsesc nici cărţile oferite la 5 lei sau 10 lei. Alte volume: cărţi de nutriţie şi gastronomie, istorie şi sociologie, literatură contemporană, cărţi pentru copii.

Editura Niculescu îi aşteaptă pe iubitorii de carte cu reduceri de peste 50%, precum şi cu o tombolă specială, al cărei câştigător va fi desemnat în ultima zi a târgului.

Reduceri de până la 65% oferă şi Editura Herald, care a adus la târg aproximativ 250 de titluri, pe lista recomandărilor aflându-se “Doctrina secretă a templierilor” sau “Anatomia Melancoliei”. La standul Editurii Corint, cititorii pot găsi volume din colecţia de istorie, cărţi de colorat pentru adulţi, precum şi clasici ai literaturii universale, preţurile având discounturi de până la 35%. Editura Nemira a adus la Kilipirim cărţi de Stephen King la preţul de 9,99 lei şi o gamă largă de volume la preţuri de 3 lei, 5 lei, 10 lei, 15 lei şi 20 de lei.

Preţuri la jumătate propune şi Editura Trei, care a adus la Kilipirim peste 350 de titluri, aceeaşi ofertă fiind regăsită şi la standul Editurii Prut, care s-a prezentat la târg cu o ofertă bogată de cărţi pentru copii.

Pentru cei care doresc şi altceva în afară de cărţi, târgul include bijuterii terapeutice din argint sau cristale naturale, ceaiuri, dulciuri sau o varietate bogată de săpunuri aromate.

Târgul de carte Kilipirim va fi deschis în perioada 30 martie – 3 aprilie la Unirea Shopping Center, între orele 10,00 – 21,30, iar intrarea este liberă. AGERPRES