OTP Consulting România organizează conferinţa de încheiere a proiectului Antreprenor

Visual OTP AntreprenorOTP Consulting România, companie membră a OTP Group, în parteneriat cu Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, cea mai prestigioasă universitate tehnică din România, alături de Asociaţia Economiştilor Maghiari din România (AEMR), vă invită pe 13 noiembrie, începând cu ora 10.00, la Hotel Royal din București, la conferinţa care marchează încheierea proiectuluimulti-regional “Antreprenor – idei de afaceri de succes şi dezvoltarea antreprenoriatului în regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia”.

În cadrul evenimentuluivor fi prezentate rezultatele proiectului OTP Antreprenor, precum şi ideile de sustenabilitate generate pe parcursul acestuia. Printre invitaţii speciali ai conferinței se numără reprezentanţi marcanţi ai mediului de afaceri, antreprenorial şi universitar, la nivel naţional şi internaţional:

  • David Trayford – coach internaţional, mentor, trainer şi speaker de renume, reprezentant al Universităţii de Antreprenoriat din California, SINGULARITY UNIVERSITY, fondator al comunităţii thehub.hu
  • Raisa Zarvă – Specialist Marketing GOOGLE
  • Marius Dan – Antreprenor şi proprietar TUDOR. PERSONAL TAILOR
  • Sánta Edit – Director General BIGPRINT
  • Attila Racz – Antreprenor şi proprietar MAGIC SOLUTIONS, DANIEL CASTLE şi start-up-ul KPeye
  • Agoston Olti – CEO OTP CONSULTING ROMÂNIA

–      Prof. dr. ing. Anton Hadăr – Vicepreşedinte al Senatului Universității POLITEHNICA din București

– Prof. Florin Baciu – Expert Coordonator Universitatea POLITEHNICA din București

– Liciniu Jurcan – speaker motivațional

Proiectul “Antreprenor – idei de afaceri de succes şi dezvoltarea antreprenoriatului în regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia” a avut un real succes în rândul tinerilor antreprenori, reușind să atragă până acum, în cele 9 luni de implementare,400 de persoane, cu vârsta peste 18 de ani, interesate să iniţieze o activitate independentă. Dintre acestea, peste50% fac parte din categoria de vârstă 18-25 ani, sunt înscrise în învăţământul superior, iar 30% (120 din cei 400 de participanți) sunt femei, provenind din regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia.

Persoanele din grupul ţintă au avut, pe tot parcursul proiectului, oportunitatea de a participa la cursuri de formare profesională în domeniul antreprenoriatului, susţinute de formatori acreditaţicare provin atât din rândul profesorilor de laUniversitatea POLITEHNICA din Bucureşti, cât şi de la Universitatea din Craiova. Sesiunile de formare s-au desfăşurat preponderent ȋn cadrul Facultăţii de Inginerie și Managementul Sistemelor Tehnologice din Bucureşti, cât şi în cadrul Centrului de sprijin din Craiova.În total, au fost organizate 21 de serii de cursanţi: prima a debutat în data de 26 martie, iar ultima s-a încheiat în data de 24 septembrie.

Tot în cadrul proiectului OTP Antreprenor, tinerii participanți au avut ocazia să participe la un concurs de idei de afaceri. În urma acestuia, au fost desemnate câștigătoare 40 de idei de start-up, care au primitfinanțări nerambursabile în valoare de câte 10 000 euro fiecare.De asemenea, 20 din cele 40 de proiecte selectate aparţin segmentului de antreprenoriat feminin.

Proiectul multiregional “Antreprenor – idei de afaceri de succes şi dezvoltarea antreprenoriatului în regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia”este cofinanţat dinFondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

OTP Consulting Romania, membră a OTP Group, operează pe piaţa locală din 2007. Compania oferă suport partenerilor şi clienţilor săi în obţinerea finanţărilor nerambursabile destinate investiţiilor şi dezvoltării de proiecte.