One United Properties este cea mai premiată companie la CIJ Awards 2018

După un an plin de realizări semnificative, proiecte real estate unice și multe premii, One United Properties își adjudecă poziția de cea mai premiată companie la gala CIJ Awards 2018. În cadrul evenimentului care a avut loc pe 6 decembrie, One United Properties a câștigat 3 premii din cele 6 nominalizări pe care le-a avut. Echipa One United Properties se mândrește cu premiile „Best Residential Developer of the Year”, „Best Luxury Residential Development of the Year” pentru One Charles de Gaulle, „Best Land Transaction of the Year” pentru achiziția de la Telekom a terenului de 2,6ha, cu deschidere de 118m către lacul Floreasca.

One Charles de Gaulle este un proiect rezidențial exclusivist situat în cartierul Primăverii, la două minute de parcul Herăstrău. Acest complex premium beneficiază de un design contemporan elegant, cu finisaje de o înaltă calitate, la care se adaugă avantajele clădirilor verzi și eficiența energetică superioară, o caracteristică a proiectelor semnate One United Properties. Ansamblul rezidențial de lux One Charles de Gaulle include 33 de unități locative distribuite în două cladiri, însumează o suprafață construită de 8.000 mp, inclusiv subsol, spații tehnice și spații comune, cu o suprafață locuibilă de 4.000 mp. One Charles de Gaulle are un design interior spectaculos semnat de Lemon Interior Design. One Charles de Gaulle, a fost prezentat ca un model de bune practici și apreciat inclusiv de Comisia Europeană. „Ceea ce face ca One United Properties să fie lider în dezvoltarea proprietăților rezidențiale de lux este faptul că a creat un brand extrem de puternic, livrând apartamente design în cele mai bune locații din București. One vine cu locația și conceptul, expertiza și inovația, iar clientul își poate aduce oricând contribuția prin customizarea apartamentului împreună cu echipa noastră de arhitecți și designeri. Suntem principalul dezvoltator imobiliar de ansambluri rezidențiale și mixte, iar în momentul de față compania dezvoltă proiecte sub 3 brand-uri, „One”, „Neo” și „One District”, fiecare dintre aceste branduri țintind același obiectiv: dezvoltare durabilă a orașului și comunităților, calitate de excepție, design inovator”, spune Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Sale One United Properties.

One United Properties își păstrează poziția de lider pe piața dezvoltărilor imobiliare specializate pe proprietăți rezidențiale exclusiviste, dar activează și pe segmentul clădiri office și ansambluri mixte (rezidențial-office-comercial). One United Properties este o companie inovatoare, dedicată accelerării adoptării practicilor de construcţie care au ca rezultat clădiri eficiente din punct de vedere energetic, sănătoase şi durabile din punct de vedere al mediului. Printre proiectele de top ale companiei se numără One Herăstrău Park, One Herăstrău Plaza, One Charles de Gaulle, dar și proiectele mixte aflate în derulare, One Floreasca City și One Cotroceni Park.

CIJ – Construction and Investment Journal este cea mai importantă publicaţie de real estate din Europa Centrală şi de Est. Gala CIJ Awards este un reper de prestigiu în sectorul imobiliar din România.