OLX.ro a fost cel mai vizitat site din România în decembrie 2015, cu 9,4 milioane de vizitatori unici

OLXOLX.ro a fost cel mai vizitat site din România în luna decembrie 2015, cu 9,4 milioane de vizitatori unici, peste 554 milioane de afişări şi mai mult de 34 de milioane de vizite, conform SATI.ro şi BRAT. Potrivit comunicatului, OLX.ro şi-a întărit anul trecut poziţia de lider al categoriei de anunţuri online, în decembrie 2015 având cu 80 la sută mai mulţi vizitatori comparativ cu aceeaşi perioadă din 2014.

“În ceea ce priveşte mobilitatea, aplicaţiile OLX.ro pentru iOS, Android şi Windows Phone au fost instalate anul trecut pe aproape 2 milioane de terminale mobile. Astfel, în luna decembrie 2015 s-a înregistrat o creştere de 190 la sută faţă de aceeaşi perioadă din 2014. Cu un număr de aproximativ 140.000 de descărcări în fiecare lună, toate cele trei aplicaţii OLX.ro ocupă primul loc în categoriile de care aparţin, Lifestyle pentru Windows Phone şi iOS, respectiv categoria Shopping pentru Android. Aceeaşi tendinţă crescătoare se observă şi în cazul anunţurilor postate, anul trecut românii încărcând peste 14 milioane de oferte noi. Înregistrând o medie lunară de aproximativ un milion de anunţuri noi înregistrate în cadrul platformei, categoriile preferate de români au fost Electronice şi Electrocasnice, cu un total de 3,8 milioane de anunţuri noi, Auto, Moto şi Ambarcaţiuni – cu peste 3,4 milioane de oferte şi Imobiliare – cu 1,8 milioane de oferte. De asemenea, Locuri de muncă a fost categoria cu una dintre cele mai semnificative creşteri de anul trecut, având cu peste 140% mai multe anunţuri faţă de 2014”, se arată în comunicatul citat.

Anul trecut au fost încărcate, totodată, zeci de mii de anunţuri care cuprindeau oferte de servicii sau produse gratuite. Cele mai piperate preţuri au fost semnalate în categoria Imobiliare, cu sume variind între 10 şi 19 milioane de euro pentru terenuri agricole sau spaţii mari de birouri aflate în centre urbane.

OLX.ro este cea mai mare platformă de vânzare şi cumpărare online din România, oferind o soluţie rapidă românilor ce doresc să cumpere şi să vândă produse şi servicii online. AGERPRES