Oferta speciala pentru abonatii GlobalManager.ro: servicii de monitorizare si interventie rapida

Sigla ScorsezeSCORSEZE SECURITY INTERNATIONAL S.R.L. a preluat si asigurat paza in numeroase obiective comerciale, industriale, locuri si localuri publice (stadioane,cazinouri, baruri, restaurante), contractele incheiate fiind onorate in cele mai bune conditii, evitarea situatiilor limita facandu-se prin buna pregatire a angajatilor nostri si prin masurile preventive adoptate.

La solicitarea beneficiarului, Scorseze Security International dispune de suficient potential uman si tehnico-tactic pentru a suplimenta oricand numarul posturilor din obiectiv. Compania de paza dispune de un DISPECERAT si un sistem de monitorizare performant cu ajutorul caruia poate fi in permanenta legatura cu obiectivele monitorizate si printr-un serviciu eficient de interventie auto poate preintampina orice posibil incident, de natura infractionala. Printr-un control eficient si o buna organizare a situatiei operative din teritoriu, coordonatorii dispozitivelor de paza garanteaza o prestatie de calitate, fara evenimente.

Pentru asigurarea serviciilor de MONITORIZARE SI INTERVENTIE RAPIDA, Scorseze Security ofera un abonament promotional de 79 lei, fara TVA/ luna. Abonamentul include trei interventii justificate în cazul existentei unor ameninţări reale (efractie, incendiu, etc.), iar acesta promotie este valabila exclusiv pentru abonatii portalului GlobalManager.ro.

Tariful de 79 lei este valabil pentru locatiile de pe raza Municipiului Bucuresti. Pentru restul teritoriului se vor oferi tarife preferentiale personalizate in funtie de locatia monitorizata.

Totodata abonamentul include si doua interventii constand in verificari sau interventii nefondate din diferite motive (alarme tehnice, alarme false generate de factori externi, neglijenta in utilizarea sistemului de alarmare, verificari unilaterale sau alte cazuri in care solicitarea interventiei nu este justificata).

Restul de interventii efectuate la alarme false se taxeaza cu 30 RON/alarma, la care se adauga TVA. Scorseze Security International SRL va asigura serviciul de mentenanta tehnica a sistemului antiefractie, trimestrial, in valoare de 100 lei, fara TVA.

Oferta este valabila pana la 31 Martie 2015, in baza documentului ce poate fi downloadat de aici:

http://www.globalmanager.ro/oferta-servicii-monitorizare-si-interventie-rapida/

 

PERSOANE DE CONTACT:

Director General – SAVIN DANIEL:

daniel.savin@scorsezesecurity.ro, tel. 0730.223.857;

 

Sef Departament Comercial – ADAM RAMONA:

ramona.adam@scorsezesecurity.ro, tel. 0733.339.750;

 

SCORSEZE SECURITY INTERNATIONAL mentine o permanenta legatura atat cu sectiile de politie din fiecare sector si Inspectoratul General al Politiei, Jandarmerie cat si cu alte societati de paza si protectie, astfel incat orice masuri de interventie sa se execute in limitele legale si sa se asigure lichidarea rapida a tuturor situatiilor potential conflictuale.