Obligaţiunile Ansett Logistics, în valoare de 500.000 de euro, au intră pe 15 septembrie la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare sub simbolul bursier ANS26E, informează Bursa de Valori Bucureşti.
Ansett Logistics este un transportator feroviar de mărfuri cu peste 15 ani experienţă.
Compania a vândut în cadrul unui plasament privat derulat în aprilie 2021 un număr de 5.000 de obligaţiuni corporative garantate, neconvertibile, dematerializate, cu o valoare nominală de 100 euro. Ansett Logistics a atras de la 29 de investitori suma totală de 500.000 de euro, destinată finalizării achiziţiei unui număr de 125 de vagoane de transport ciment şi mărirea capitalului de lucru necesar activităţii de transport pe calea ferată. Obligaţiunile au scadenţa la 29 aprilie 2026 şi o rată anuală a cuponului fixă de 8%, plătibilă trimestrial.
Plasamentul privat de obligaţiuni şi listarea au fost realizate cu sprijinul BRK Financial Group. Echipa Ansett Logistics va suna pe 15 septembrie clopoţelul Bursei de Valori Bucureşti cu ocazia începerii tranzacţionării obligaţiunilor companiei la bursă. AGERPRES