Lumea se schimbă sub ochii noștri și marile companii de pe întreg Globul și-au adaptat deja strategiile de comunicare, de producție și lucrează acum la planuri de business care se focusează pe inițiative de CSR, adaptate la contextul local.

GLOBALHealthPR vine în ajutorul celor care au nevoie de informații proaspete din interiorul industriei, printr-un Webinar care să ne ofere suport să învățăm cât mai multe din lecția italiană. Calculele făcute de specialiști arată că, potrivit ratei de transmisie a virusului SARS Cov 19 și măsurilor implementate de autorități, România poate repeta în următoarele 10-14 zile experiența pe care Italia deja a traversat-o.

Timp de o oră, printr-o transmisiune live, online, un reprezentant al Guvernului local italian, un virusolog de top și un manager executiv din industria farma vor împărtăși din experiențele lor recente și vor provoca o discuție cu jucătorii importanți din industrie la nivel mondial pentru ca cei interesați să poată privi în viitor.

  • Giulio Gallera, Welfare Assessor, Lombardy Regional Government
  • Massimo Galli, Leading Virologist
  • CEO din industria pharma, Italy – to be confirmed

Participanții vor putea să afle informații, să împărtășească idei care să-i ajute să se pregătească pentru oportunitățile apărute în actualul context în ceea ce privește programele corporate sau de brand, cu accent pe responsabilitate socială.

Medical PR România, partener exclusiv GLOBALHealthPR în România, vă adresează invitația de a participa live la acest Webcast, mâine, 26 martie, de la ora 18:00, pentru că am considerat și considerăm în continuare că informațiile din surse avizate, discuțiile oneste și transparente pe teme de actualitate și interes, sunt vitale pentru a redesena planurile pe care toți le aveam făcute pentru viitorul apropiat și pentru a putea ține pasul cu o piață care se transformă de la o zi la alta.

Detaliile evenimentului și formularul de înscriere se găsesc aici: https://hub.medicalpr.ro/impact-covid/

Acest Webcast permite prezența a numai 1000 de participanți la nivel global.