“O pereche de pantofi. Finanţele şi contabilitatea afacerii”, de Tinca Celnicu

o-pereche-de-pantofiCând învățăm o limbă străină, un limbaj de programare sau notele de pe portativ, memorăm termeni și modul în care aceștia se folosesc pentru a stăpâni un limbaj universal. “O pereche de pantofi” este o poveste de business care îl apropie pe cititor de limbajul finanțelor, un limbaj universal în lumea afacerilor.

Cartea se adresează viitorilor și actualilor manageri, antreprenorilor, și tuturor celor care vor să aibă o bună educație în managementul afacerilor. O lectură utilă și totodată plăcută, cartea semnată de Tinca Celnicu este o apariție atipică în domeniul finanțelor.

Tinca Celnicu are o experiență de aproape 20 de ani în finanțele și contabilitatea afacerii. A fost CFO, Financial Controller și Treasury Manager în companii multinaționale și în firme antreprenoriale, și consultant de business în diverse proiecte. Din 2011 susține cursuri de finanțe și contabilitate a afacerii și workshopuri de finanțe personale. Este absolventă a Academiei de Studii Economice București și are un MBA de la Sheffield University, Marea Britanie.

Puteți achiziționa volumul “O pereche de pantofi. Finanţele şi contabilitatea afacerii”, de Tinca Celnicu, la prețul de 39 de lei, aici  

 

Citiți un fragment