Peste 50 de persoane, manageri de clinici private din București și Ilfov, s-au reunit pe 21 martie, în cadrul celei de-a doua întâlniri a Comunităţii Managerilor de Clinici Private. Evenimentul a avut loc la Galeria Alexandra’s, un local în care îți poți întâlni oricând artistul preferat, fie că este vorba de un pictor, un sculptor, un grafician, un fotograf, un muzician, un scriitor sau un poet.
Reuniunea a debutat cu un cocktail care le-a oferit participanților ocazia să se cunoască, să aprofundeze legături mai vechi și să schimbe impresii legate de diverse aspecte profesionale, specifice breslei.
Invitații au rămas plăcut surprinși atât de locație, cât și de calitatea networking-ului, susținând că la evenimentele Oameni și Companii au mereu parte de discuții interesante.
Comunitatea Managerilor de Clinici Private se întâlnește periodic, în cadrul unui program dezvoltat de Oameni și Companii, în parteneriat cu Setrio.
Oameni și Companii este specializată în servicii de marketing şi comunicare directă cu comunităţi business şi profesionale. Clienţii Oameni şi Companii au acces la + 31,000 de manageri şi specialişti din 50 de industrii şi domenii de activitate.
De 15 ani, Setrio asigură profesioniștilor din domeniul sănătății acces la tehnologie recentă, consultanță de business și software performant pentru desfășurarea activității curente. Soluția BizMedica pentru clinici medicale s-a dovedit a fi un participant activ la creșterea productivității prin eficientizarea concretă a sistemului de relaționare clinică – pacienți.