Pe 11 noiembrie 2022, BusinessMark organizează la București și online o nouă ediție „SHIFT. Business Transformation and Change Management Conference”, eveniment hibrid în cadrul căruia se va acorda o atenție aparte schimbării cu care se confruntă organizațiile și modului în care acestea reușesc să transforme provocările în oportunități de dezvoltare.

În zilele noastre, schimbarea pare să reprezinte o parte din viața noastră profesională. Inovația a fost dintotdeauna pentru companii un element central în lupta de a face față competiției, însă această cursă este mult mai complexă astăzi.

Alături de specialiștii români și internaționali, vom încerca să înțelegem cum s-au adaptat companiile celor peste doi ani de pandemie, ce au acționat ca un factor accelerator al transformării digitale, dând, totodată, naștere unor noi forme de muncă. Digitalizarea, noile tehnologii, automatizarea, toate aduc cu sine necesitatea migrării oamenilor către job-uri diferite. În această ecuație, factorul uman este, probabil, cel mai important, întrucât nicio schimbare nu este posibilă fără ca oamenii să o îmbrățișeze și fără a-i ajuta să integreze noi perspective – de dezvoltare continuă, flexibilitate, creativitate, curiozitate.

Oamenii, clienții, modul de a lucra și de a face business- toate sunt în plină evoluție. Sunt companiile pregătite, structural, pentru această dinamică?

Discutăm despre aceste aspecte la Radisson Blu Hotel și online, pe platforma MyConnector, în cadrul celor două sesiuni de prezentări la care vor participa:

 • SPECIAL GUEST: Luciano Pollastri, Global People & Culture Director, Employee Experience and Digitalization, Amadeus
 • SPECIAL GUEST: Maria Luz Giambartolomei, Learning and Change Management Manager
 • Gina Cruceru, Group HR Director, Rompetrol – KMG International
 • Iulia Stanca, People & Culture Business Partner, Roche Romania
 • Minola Jac, Group Change and Organization Development Lead, Syngenta Group (Basel, Elveția)
 • Beatrice Vana, Talent Aquitions, Learning&Development Manager, Brico Dépôt România
 • Oana Ciobanu, Director & Partener, ELEVATHOR
 • Raluca Gâdiuță, Country HR Leader, HP Inc. Romania
 • Diana Debie, Expert Internațional în Change Management și Business Coaching,
  Trainer Certificat NLP
 • Luiza Banyai, Member of Romanian Council Board, Romanian Diversity Charter, People Experience Expert & Companies Transformation Advisor

Evenimentul vizează: General Managers, Executive Directors, Sales Directors, HR Managers, Business Development Managers, Change Managers, Marketing Managers, PR & Marketing Managers, Entrepreneurs.

Sunt puse la dispoziție trei tipuri de bilete: in person, online și on demand. Mai multe detalii despre agendă și tematică aici sau la adresa office@business-mark.ro.

SHIFT. Business Transformation and Change Management Conference este un eveniment organizat de BusinessMark. Platformele Oameni și Companii  GlobalManager.ro, Administratie.ro și EventsOnline.ro – sunt parteneri de comunicare ai evenimentelor BusinessMark.