O nouă cursă Blue Air, Sibiu – Koln, va opera din 28 martie

BLUE-AIROperatorul aerian low-cost Blue Air va deschide, pe 28 martie, o nouă rută, Sibiu – Koln, a precizat Nicoleta Boborodea, purtător de cuvânt a Aeroportului Internaţional Sibiu. “Blue Air va deschide o nouă rută, Sibiu – Koln, începând din 28 martie 2016. Zborul Blue Air Sibiu – Koln va opera în zilele de luni şi vineri, cu plecare din Koln la 09,35 şi sosire la Sibiu la ora 13,00 şi plecare din Sibiu la ora 13,40 şi sosire la Koln la 15,10”, a explicat reprezentanta aeroportului sibian.

Conducerea Aeroportului Internaţional din Sibiu a anunţat că “vor creşte frecvenţele spre Stuttgart, Londra şi Dortmund, operate de compania Wizz Air. Ca în fiecare an, în sezonul de vară, pe Aeroportul Internaţional Sibiu va opera şi un charter direct spre Antalya”.

Aeroportul Internaţional Sibiu previzionează pentru acest an o creştere a traficului de 21-22 de procente. În anul 2015, cea mai căutată destinaţie de pe Aeroportul Internaţional din Sibiu a rămas Munchen. Acesta a fost urmat, îndeaproape, de Londra şi de Stuttgart. “Finalul anului 2015 a adus cu sine rezultate pozitive, concretizate în primul rând în creşterea numărului de pasageri. S-a ajuns, astfel, la o cifră de 276.533 pasageri îmbarcaţi, respectiv debarcaţi, ceea ce reprezintă o creştere de 28 % faţă de anul precedent. În mod similar, a crescut şi numărul total de mişcări aeronave, cu aproape 12 %, la 5.468 în 2015, raportat la anul 2014”, se arată în comunicatul de presă. AGERPRES