gral-medicalO nouă clinică cu 17 specialităţi medicale şi aparatură de ultimă generaţie care oferă servicii cu plată, dar şi decontate de casa de asigurări, pe baza biletului de trimitere, a fost inaugurată de Gral Medical în Băneasa.

„De ce această clinică aici având în vedere că în zonă mai există şi alţi jucători? Pentru că intră în politica noastră de dezvoltare să putem oferi servicii medicale de calitate cât mai aproape de pacienţi, noi având destul de mulţi pacienţi din această zonă. În al doilea rând, este o extensie a ideii pe care o avem să oferim servicii şi un abonament ‘altfel’ – abonamentul ‘Favor’, cu care mergem acum în piaţă. Ce aduce el ca noutate? Aduce posibilitatea de acumulare a banilor. Ce servicii ai utilizat, acelea s-au scăzut din abonamentul tău. Serviciile se doresc a fi efectuate cât mai repede, să putem să asigurăm clienţilor accesul rapid la serviciile medicale. Planul este 24-48 de ore de la solicitare”, a declarat acţionarul Gral Medical Robert Şerban.

El a precizat că noua clinică va oferi servicii de laborator, dar şi servicii de ambulatoriu. „Ne mai dorim să venim în întâmpinarea cererilor celor care ne accesează serviciile, să le dăm servicii de calitate cu care sunt obişnuiţi şi anume: servicii de laborator de o calitate extraordinară, pe care le avem şi care să vină foarte aproape către aceştia, partea de clinică de ambulatoriu care va veni mult mai aproape de ei şi care va fi susţinută şi de celelalte clinici din Bucureşti”, a spus Robert Şerban.

Deschiderea clinicii Gral Medical Băneasa face parte dintr-un plan investiţional pe anul 2016 de 3,5 milioane de euro, a informat, la rândul său, Georgeta Şerban, acţionar Gral Medical. „Am început anul cu prima inaugurare. Pe anul 2016 avem în vedere încă trei inaugurări în provincie. Planul nostru pe 2016 este de a investi încă 3,5 milioane de euro. Vom da drumul la cel de-al doilea accelerator în sediul din Bucureşti. Vom avea două acceleratoare, două secţii de chimioterapie, secţia de chirurgie şi încă 40 de paturi. În locaţia centrală vom avea spitalul de 100 de paturi. Suntem printre cei mai buni în ceea ce priveşte diagnosticul rapid în 24-48 de ore”, a afirmat acţionarul.

Şeful Departamentului dezvoltare-promovare Gral Medical, Robert Chiţan, a declarat că noua clinică întruneşte 17 specialităţi medicale şi are în dotare un ecograf performant 4D. „Clinica Gral Băneasa are 17 specialităţi medicale, oferă servicii cu plată, dar şi decontate de casă, cu bilet de trimitere. Toate analizele de laborator se pot face şi cu bilet de trimitere. Noutatea o reprezintă dotarea cabinetelor cu un ecograf performant 4D care oferă un plus de valoare actului medical pe mai multe specialităţi. Ca noutate avem în regim de ambulatoriu tratamentul hemoroizilor printr-o tehnică modernă. În cadrul clinicii lucrează 15 medici şi şase asistente medicale. Noi preconizăm că o să avem dublu medici decât acum. Clinica Gral Băneasa este deschisă de luni până sâmbătă”, a anunţat Chiţan. AGERPRES