O companie prahoveană specializată în soluţii de ambalare a fost premiată de Ambasada SUA

O companie din Prahova, specializată în soluţii de ambalare, a fost premiată de Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, în cadrul programului “Antreprenorul lunii”.

“În august, Ambasada SUA desemnează Modpack System, fondată aici, în judeţul Prahova, de fraţii Bogdan şi Valentin Mălăescu, drept ‘Antreprenorul lunii’. Fraţii Mălăescu cred şi demonstrează în mod clar că prezenţa companiilor multinaţionale oferă extraordinare oportunităţi de dezvoltare pentru companiile locale şi contribuie la creştere economică”, a declarat însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, Dean Thompson.

El a amintit că programul “Antreprenorul lunii” a fost lansat în ianuarie 2015 şi aduce în fiecare lună în prim-plan persoane şi companii din România care demonstrează cele mai importante trăsături ale unui antreprenor. “Aceşti antreprenori au înţeles potenţialul unei idei noi de afaceri, iar apoi au dezvoltat cu energie şi curaj un plan atent pentru a transforma acea idee în realitate. Călătorind prin România, am văzut eu însumi că există inovare şi creativitate în toate segmentele economiei. Prin programul ‘Antreprenorul lunii’, ambasada promovează antreprenori locali excelenţi, care creează produse şi servicii într-o varietate de sectoare industriale şi regiuni”, a mai spus Thompson. AGERPRES