A 19-a Gala ROCAT s-a desfasurat, pe 28 februarie, la Galeria Alexandra’s, intr-o atmosfera de senzualitate. Picturile vii ale Luminitei Gliga, nudurile sculptate de Ana Rus si martisoarele Yannia au fost vedetele Galei, intr-o ambianta de exceptie, sustinuta de partenerul traditional Aqua Carpatica si de excelentele vinuri de la Cramele Cricova.

Luminita Gliga este una din femeile care au reusit, pe deplin, in arta: membra UAP, AIAP-UNESCO si ARA avand aproape o suta de expozitii personale si participări la festivaluri internaţionale de artă in toata lumea. Ana Rus este una din putinele sculptorite ale Romaniei: membră UAP România, UAS Ungaria si Clubul UNESCO Bucureşti, cu o panoplie de diplome, medalii si decoratii. La eveniment s-a putut putea si noua colectie de martisoare creata de brandul de bijuterii Yannia.

O alta vedeta a serii a fost gama de vinuri de la Cramele Cricova, ce provin din faimosul Oras Subteran al Vinurilor din Republica Moldova, cu o suprafaţă de peste 50 de hectare.

Vezi zeci de fotografii de la eveniment pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/galeria.alexandras