Camera de Comert Olandezo-Romana si Camera de Comert Britanica – Romana (BRCC) organizează pe 27 martie, la Cluj-Napoca, o noua editie a NRCC Night of the SMEs, cel mai interactiv eveniment dedicat IMM-urilor.

NRCC Night of the SMEs este un eveniment interactiv, dedicat persoanelor din top managementul companiilor mici si mijlocii. Evenimentul propune un concept inovativ: o cina unde accentul este pus pe transferul de informatii prin intermediul unui format ce combina Subiecte-cheie, Interactiune si Socializare.

Cina include 4 segmente a cate 30 de minute fiecare, petrecute de invitati la masa unei companii diferite (key-topic provider), alese in functie de interesul specific pentru un anume domeniu. Intr-un cadru restrans de maximum 10 oameni la masa, participantii au oportunitatea sa afle direct de la specialisti cu vasta experienta, ultimele noutati, bune practici si sfaturi personalizate, adresate chiar provocarilor intampinate in activitatea zilnica a propriilor companii.

 

MOTIVE SA PARTICIPI

 • Interactionezi cu numeroase companii din segmentul IMM, provenind din industrii diferite, atat membrii NRCC si BRCC, cat si companii externe (sunt asteptati cca 100 de participanti, din Cluj, dar si Bucuresti)
 • Poti alege subiecte de interes pentru compania ta in cadrul discutiilor restranse de la masa, ce au loc pe durata cinei. Lista subiectelor confirmate pana in prezent include urmatoarele:

  1) Vanzare & Negociere – Valoria
  2) Business Travel Services – Eximtur
  3) Leasing Operational – Business Lease
  4) IT Outsourcing – Telekom
  5) Sanatate – Medicover
  6) Fiscalitate & Mediere – Contafiscal
  7) Real Estate – Napoca Imobiliare
  8) Robotica: roboti mici pentru afaceri ’mici” – itsme ES ElektroUniversal Robots
  9) Marketing – Wave Division
  10) HR & Training – Zoom HR / LeadUpAcademy
  11) Finantare bancara – EximBank

 • Identifici oportunitati de business networking in timpul Cocktail-ului de inceput, Intermission-ului (pauza de 30 de minute in timpul Cinei) + Receptiei de la finalul evenimentului
 • Primesti o copie a ghidului practic NRCC GUIDE FOR SMEs material realizat de catre membrii NRCC, ce include subiecte relevante pentru IMM-uri, focusate pe nevoile acestora
 • Savurezi un meniu rafinat, intr-o locatie de 5* (Grand Hotel Italia)

INREGISTREAZA-TE ACUM!

Taxa pentru membrii NRCC & BRCC –  110 euro / persoana
Taxa pentru companiile externe – 135 euro / persoana

Inregistrarile se pot face la adresa de email: info@nrcc.ro
Deadline pentru inregistrare: 24 martie.