Unul dintre cele mai apreciate servicii oferite utilizatorilor de către platforma EventsMax.ro este prezentarea de locații de top organizatorilor de evenimente și companiilor aflate în căutarea locului potrivit pentru activitățile lor. Secțiunea de Locații de pe EventsMax.ro prezintă diverse tipuri de locații în care se pot organiza evenimente, cu detalii despre capacități, număr de săli și restaurante și servicii oferite.
Astăzi avem plăcerea să vă prezentăm Novotel Bucharest City Centre“Hotelul tău în inima Bucureștiului”. La doar câțiva pași de centrul vechi, pe Calea Victoriei, cel mai prestigios bulevard al orașului, Novotel Bucharest City Center se înalță în spatele fațadei neoclasice impresionante a fostului Teatru Național al României. Cele 258 de camere și apartamente ale acestui hotel de 4 stele din centrul Bucureștiului pun accentul pe confortul și starea de bine a oaspeților săi. Toate oferă un design atent, intuitiv și facilități premium, vedere la Calea Victoriei sau la orizontul orașului și Wi-Fi gratuit de mare viteză, astfel încât să rămâneți conectat atât cât doriți.
Evenimentul dumneavoastră din București – de la o conferință la o ședință de consiliu, de la un cocktail până la o nuntă – se va desfășura fără probleme cu ajutorul echipei profesioniste de Ambasadori Novotel. Cele zece spații versatile pentru evenimente oferă setări elegante și funcționale pentru orice tip de eveniment. Tehnologia de ultimă oră și mobilierul ergonomic permite ca oaspeții evenimentului să se concentreze pe ceea ce contează. Foaierul salii de conferință Paris, restaurantele și terasa în aer liber pot fi, de asemenea, spații care sa găzduiască evenimente profesionale și de business fără cusur.
Pe platforma EvenstMax.ro găsiți prezentarea detaliată a Novotel Bucharest City Centre, cu numărul de camere, săli de conferință și de restaurante disponibile în cadrul locației.
Descoperiți mai multe informații despre Novotel Bucharest City Centre și experiența sa de cinci stele în domeniul organizării de evenimente business și profesionale pe EventsMax.ro. De asemenea, puteți utiliza platforma EvenstMax.ro pentru a identifica și a vă conecta cu alte locații de top, potrivite evenimentelor pe care le organizați. Descoperiți propunerile noastre de locații care vor adăuga valoare evenimentelor dumneavoastră.