Noul VW Caddy oferă o valoare mai mare de utilitate la un preţ atractiv

volkswagen-caddyVolkswagen a lansat a patra generaţie Caddy, în cele două variante: furgonul versatil de oraş şi modelul prietenos şi compact pentru persoane. Numeroasele soluţii inovatoare încorporate îl recomandă atât pentru afaceri cât şi pentru familii.

Noul Volkswagen Caddy pentru 2015 a fost optimizat pentru a satisface nevoi multiple şi pentru a acoperi o categorie vastă de domenii de activitate. Este puternic şi practic – pentru clienţii comerciali, şi elegant şi versatil – pentru familiile din întreagă lume. Ambele variante ale modelului german au primit un design nou şi un interior adaptat noilor tehnologii, iar Caddy oferă acum o valoare mai mare de utilitate la un preţ foarte atractiv.

Noul Caddy are şi un design fresh: faruri noi, o grilă restilizată, stopuri retuşate şi uşa portbagajului modificată. Toate aceste noutăţi se vor regăsi pe ambele variante ale modelului Volkswagen, atât pe cea dedicată transportului, cât şi pe cea dedicată pasagerilor.

Şi interiorul noului Caddy beneficiază de o serie de îmbunătăţiri faţă de modelul precedent: bord şi panouri de uşi noi, panou de comandă nou, volan cu partea inferioară teşită, inserţii metalice şi doar pentru nivelurile de echipare superioare – materiale colorate. De asemenea, noua generaţie Caddy se bucură şi de o serie de sisteme de siguranţă noi şi este cel mai bine echipat model utilitar din acest punct de vedere: City Emergency Braking, Driver Alert, Cruise Control Adaptiv.

Gama de motorizări Volkswagen Caddy include motoare pe benzină: 1.2 litri TSI şi 84 CP, un motor TSI cu trei cilindri de 1.0 litri şi 105 CP şi versiunea de top pe benzină, 1.4 TSI de 125 CP. Volkswagen produce şi patru motorizări diesel, cu puteri cuprinse între 75 şi 150 CP. Există deasemenea şi o versiune BlueMotion, eficientizată pentru a consumă doar 4 litri/100 km, o valoare extrem de mică pentru o maşină care are multe trasee urbane. Toate propulsoarele respectă normele de poluare Euro 6, iar unele dintre ele vor putea fi conectate la celebra transmisie automată DSG cu dublu-ambreiaj.