Volkswagen îşi extinde gama în clasa compactă. Noul crossover T-Roc, expus în premieră mondială în urmă cu trei săptămâni, va fi disponibil pentru vizionare începând cu 28 septembrie 2017, în Bucureşti, Cluj şi Timişoara.

Noul T-Roc este acum disponibil şi pentru precomandă, exclusiv pe http://www.t-roc.volkswagen.ro. Modelul de intrare, cu motor de 1.0 TSI (85 kW/115 CP1), este disponibil de la 19.747 Euro, TVA inclus.

„T-Roc stabileşte repere noi pe segmentul de maşini SUV, aflat în plină dezvoltare. Noul model îmbină funcţionalitatea, manevrarea dinamică şi tehnologia, ceea ce îl face atractiv pentru clienţii de toate vârstele. Cu design-ul său sportiv şi modern, T-Roc reprezintă un nou stil Volkswagen şi trasează o direcţie nouă în gama de modele ale mărcii”, a declarat Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen.

În plus faţă de aspectul expresiv şi liniile dinamice, T-Roc este primul SUV Volkswagen care va fi disponibil pentru comandă cu o caroserie în două culori şi acoperiş cu linie plonjată (inclusiv stâlpii A şi oglinzile exterioare).

Mai mult, modelul all-rounder, cu opţiune de tracţiune faţă sau integrală, combină puterea unui SUV cu agilitatea unui model compact sportiv. Echiparea standard a vehiculului include sistemele de ultimă generaţie de asistenţă frontală (Front Assist) şi cel de menţinere a benzii de rulare (Lane Assist); sisteme suplimentare precum asistenţa pentru blocaj rutier (Traffic Jam Assist) sunt disponibile ca echipamente opţionale.

Experienţa de a conduce un T-Roc este completată de echipamentele multimedia de ultimă generaţie şi caracteristicile digitale inovatoare, atât prin sistemul Active Info Display, cât şi prin Volkswagen Car-Net, care asigură o conexiune online stabilă şi sigură.

Noul T-Roc poate fi comandat în trei variante de motorizări agile şi eficiente. Pe lângă motorul de bază de 1.0 TSI (85 kW/115 CP), clienţii au opţiunea de a alege motorul de 1.0 TSI cu o putere de 110 kW/115 CP dar şi motorul 2.0 TDI cu 110 kW/150 CP3 şi cu tracţiune integrală 4MOTION.

Lansarea oficială a modelului T-Roc în România va avea loc în luna noiembrie 2017. Noul crossover T-Roc, expus în premieră mondială în urmă cu trei săptămâni, va fi disponibil pentru vizionare începând cu 28 septembrie 2017, în Bucureşti (Promenada Mall şi Băneasa Shopping City, între 28.09 – 08.10), Cluj (Iulius Mall, 28.09 – 03.10) şi Timişoara (Iulius Mall, 04-08.10).