Noul Renault Megane este disponibil în România cu prețuri de la 12.300 de euro

renault-megane-6mPrezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, noua generaţie Renault Megane adoptă un design provocator şi oferă un pachet tehnologic unic, caracteristic modelelor din segmentele superioare. Modelul preia nouă linie a identităţii de marca şi beneficiază de semnătura luminoasă Renault distinctivă, cu un design masculin, cu umerii sculptaţi şi partea frontală inconfundabilă care integrează logo-ul vertical.

Noul Renault Megane propune sistemul multimedia R-LINK2, un adevărat centru de comandă cu un ecran de 8,7-inch. Unic în segment, ecranul oferă un confort similar utilizării unui smartphone sau a unei tablete.

Tehnologia inclusă în sistemul Multi-Sense de pe noul Renault Megane permite personalizarea comportamentului maşinii, cu ajutorul a patru moduri pre-programate: Confort, Sport, Neutru, Eco şi un mod „Perso” care poate fi setat de către şofer. Fiecare mod, accesibil din sistemul multimedia R-Link 2 sau direct de pe consola centrală, gestionează răspunsul motorului, schimbarea de viteze a cutiei EDC, opţiunile de confort ale habitaclului, ambianţa luminoasă, variaţia efortului volanului, sau parametrii sistemului 4Control.

Noul Renault Megane propune o serie de echipamente şi tehnologii de segment superior şi, de asemenea, o gama largă de motoare. Versiunea de baza Renault Megane LIFE asigura deja un nivel satisfăcător de dotări standard, incluzând: ABS cu sistem de asistenţă la frânarea de urgenţă (AFU), ESP cu asistenţă la pornirea în pantă (HSA), aer condiţionat cu reglaj manual, Cruise Control, sistem complet de airbag-uri , radio cu port USB, tehnologie Bluetooth, funcţia Eco Mode pentru reducerea consumului de carburant şi lumini de zi faţă şi spate cu tehnologie LED.

renault-megane-11m

Confortul creşte pentru versiunea de echipare Renault Megane ZEN. Această versiune propune următoarele echipamente standard în plus faţă de versiunea de baza: proiectoare de ceaţă, climatizare automată pe două zone cu senzor de calitate a aerului, geamuri electrice faţă şi spate cu impuls precum şi consola centrală înalta cu spaţiu pentru depozitare şi costieră incluse.

Versiunea Renault Megane INTENS vine cu: oglindă interioară retrovizoare electrocromată (cu efect automat anti-orbire), sistem de închidere şi demaraj tip “mâini libere”, faruri cu tehnologie “full LED” PURE VISION, tablou de bord complet digital, afişaj color tip TFT 7″, sistemul Multi-Sense, scaune faţă cu sistem de încălzire, sistemul multimedia R-LINK 2 conectat cu ecran tactil 7”, lumini ambientale interior (corelate cu sistemul Renault Mulţi-Sense, plasate pe panourile uşilor şi pe consola mediană) dar şi jante aliaj de 16” sau tapiţerie mixtă piele/velur.

Nivelul exclusiv de echipare Renault Megane GT propune şasiul 4CONTROL, ce asigură dinamism, precizie şi senzaţii accentuate. Acesta versiune include echipamente şi funcţii specifice, din zona sport: funcţie Launch Control pentru demaraje rapide şi controlate, clapete de comandă pentru cutia EDC şi pedalier sportiv din aluminiu, inclusiv schimbător de viteze specific GT, volan din piele cu design sportiv incluzând suporturi pentru odihnirea degetelor, scaune faţă tip GT cu suport lateral îmbunătăţit şi tetiere integrate şi difuzor spate cu design sport tip Formula 1.

renault-megane-7m

Noul Renault Megane propune o gamă largă de motorizări:

– Renault Megane Energy 1.5 dCi 90, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte

– Renault Megane Energy 1.5 dCi 110, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte

– Renault Megane Energy 1.5 dCi 110 EDC cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 6 trepte

– Renault Megane Energy 1.6 dCi 130 cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte

– Renault Megane Sce 115 cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte

– Renault Megane Energy 1.6 TCe130 cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte

– Renault Megane Energy TCe 205 EDC cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 7 trepte

renault-megane-preturi