Noul Renault CAPTUR propune niveluri noi de echipare, în dorința de a păstra poziția de lider al vânzărilor în clasa sa

Noul Renault CAPTUR a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva cu un design îmbunătățit, atât la interior, cât şi la exterior, dar şi cu echipări noi, cel mai vândut crossover al segmentului B în Europa (215.670 unităţi în 2016) având ambiţia de a-şi menţine poziţia de lider.

CAPTUR menţine elementele esenţiale care au contribuit la succesul său, inclusiv caroseria în două nuanţe. Posibilităţile de personalizare au fost însă extinse cu două noi culori – Atacama Orange şi Ocean Blue, la care se adaugă o nouă culoare de plafon – Platinum Gray. Clienţii pot alege acum din peste 30 de combinaţii dferite pentru a-şi personaliza propria maşină.

Noul model face un pas mai departe în acest proces al diferenţierii, propunând şase pachete de personalizare a interiorului şi o diversitate deculori – Ivory, Ocean Blue, Caramel, Red, Satin Chrome şi Patina Chrome. Pentru exterior sunt propuse cinci pachete: Ivory, Ocean Blue, Capuccino, Red şi Atacama Orange (pentru şuruburile roţilor şi protecţiile pentru pasajele roţilor).

Noul CAPTUR este echipat, în funcţie de versiuni, cu proiectoare full LED Pure Vision. Această tehnologie accentuează design-ul exterior şi îmbunătăţeşte siguranţa, oferind în acelaşi timp o mai mare eficienţă. Luminile de zi cu LED, în forma literei «C», sunt integrate în bara de protecţie inferioară, recreând astfel identitatea luminoasă a brand-ului.

CAPTUR a fost reproiectat pentru a se încadra în nou linie de design propusă de fratele său mai mare, Kadjar. Astfel, grila a fost redesenată, primind o nou bandă cromată care se regăseşte şi pe alte modele crossover Renault. Patru tipuri de pneuri sunt disponibile pentru primele trei niveluri de echipare: două de 16”, Extrême & Adventure, şi două de 17”, Emotion & Explore.

De la al treilea nivel de echipare, CAPTUR poate fi echipat cu un pavilion vitrat fix. Disponibil numai în configurație în două nuanțe, această nouă caracteristică îmbunătățeşte lumina ambientală în cabină.