opel-astra-faruri-led-nw2Juriul AUTOBEST acordă premiul pentru tehnologia de siguranţă a noului Opel Astra. Iluminarea cu matrice IntelliLux LED asigură fază lungă permanentă, fără orbire. Iluminarea mai intensă şi mai durabilă comparativ cu farurile convenţionale.

Noul Opel Astra a câştigat premiul „SAFETYBEST 2015” datorită sistemului avangardist de iluminare adaptivă cu matrice de lumină IntelliLux LED. Premiul este decernat de către juriul AUTOBEST, alcătuit din jurnalişti specializați, independenţi, din 26 de ţări europene. Părerea juriului a fost: “Tehnologia matricei de lumină reprezintă o inovaţie în materie de sisteme de iluminare pentru autovehicule. După teste îndelungate realizate de mulţi membri ai juriului AUTOBEST, sistemul s-a dovedit a fi atât de eficient încât a căpătat apelativul de ‘magic’.” Prin câştigarea premiului, Astra continuă succesul înregistrat de Corsa, model care a primit titlul de AUTOBEST, acordat autoturismului cu cel mai bun raport calitate-preţ din Europa, în anul 2015.

Sistemul revoluţionar de iluminare cu matrice de lumină IntelliLux LED permite conducerea cu fază lungă, fără orbirea celorlalţi participanţi la trafic şi va fi disponibil în premieră, în clasa compactă, în echiparea modelului Astra pentru un preţ suplimentar comparabil cu cel aferent unui sistem de iluminare adaptivă convenţional. Matricea de lumină IntelliLux LED este mai mult decât o fază lungă pură, cu LED-uri, aşa cum apare în oferta concurenţei. Sistemul inteligent şi dinamic se adaptează automat la condiţiile actuale de trafic şi oferă întotdeauna cea mai bună iluminare posibilă. Prin introducerea unei matrice de lumină intensă cu LED-uri, Opel pune la dispoziţia publicului larg o tehnologie de iluminare de ultimă oră, disponibilă până în prezent doar pentru autovehiculele mai scumpe, din clasa de lux.

“Democratizăm tehnologia făcând inovaţiile accesibile şi integrându-le în autovehicule cu volume mari de producţie. Sistemul nostru de iluminare cu matrice cu LED-uri, IntelliLux, este exemplul perfect. Integrarea tehnologiei cu LED-uri asigură o performanţă uimitoare pe timp de noapte, ceea ce sporeşte siguranţa pentru şofer şi persoanele din jur”, a afirmat Charlie Klein, Vicepreşedinte Inginerie Auto Opel.