Mitsubishi-L200Noul Mitsubishi L200 reprezintă viitoarea generație de pick-up de o tonă. În România, noul model are un preț de plecare de 18.490 euro cu TVA pentru versiunea Cabina Club și 21.990 euro cu TVA pentru versiunea Cabină Dublă.

Noul stil sportiv, păstrează expresiva linie laterală caracteristică de tip “J-Line”, element marcant al caroseriei modelului L200 precedent (la varianta Double Cab), realizând în același timp un nivel scăzut al coeficientului aerodinamic în valoare de 0.40 Cx și menținând greutatea în limite rezonabile pentru a obține un excelent raport putere/greutate.

Remarcăm creșterea spațiozității în raport cu dimensiunile totale compacte (păstrând totodată cea mai strânsă rază de bracaj din segment de 5.9 m) și lungimea eficientă a benei.

Sporește calității percepute la interior mulțumită scaunelor confortabile, poziției excelente la volan, confortului sporit pe parcursul călătoriei, si altele. Un plus de confort este oferit de ușile duble (adică 4 uși) pe versiunea Club Cab.

Noul motor diesel MIVEC 2.4L 154 cp / 181 cp este versiunea mai mare a motoarelor 4N13 (ce echipează ASX și Lancer) și 4N14 (ce echipează Outlander). Noul motor ce echipează modelul L200 face ca emisiile de CO2 să scadă de la 199g/km (vechiul model) la 169g/km. (vs. competitori între 180 și 265 g/km).

Remarcăm și fiabilitate crescută datorită designului – de la o structură și un șasiu puternice până la întreținerea grupului moto-propulsor (intervalul de schimb de ulei al motorului mărit de la 15.000 km la 20.000 km pentru noul L200, de la intervalul de schimb de ulei al transmisiei automate de la 80.000km la “utilizare pe viață” pentru noul L200, până la tratamentul anticoroziune al caroseriei mult îmbunătățit față de precedentul model).

Noi dotări disponibile:

– Cameră video pentru mers în marșalier;

– Sistem de operare fără cheie cu buton de pornire / oprire motor;

– Pilot automat cu limitator de viteză adaptiv;

– Aer condiționat automat dual;

– Padele pentru schimbarea treptelor de viteză montate pe volan;

– Posibilitatea ajustării volanului pe înălțime și adâncime;

– Un nou sistem audio digital;

– Port USB