Noul Hyundai H350 este disponibil în România

hyundai-h350-1mReţeaua de distribuitori Hyundai Auto România pune la dispoziţia clienţilor noua divizie de comerciale – H350. Această dispune de o platforma flexibilă şi de trei variante de caroserie: van, bus cu 14 locuri pentru transport persoane şi autoşasiu.

Echipa de ingineri Hyundai, specializaţi pe partea de autovehicule comerciale, şi-a concentrat eforturile în cinci direcţii cheie în procesul dezvoltării modelului H350: eficientă, sarcina, siguranţă, fiabilitate şi performanţă.

Noul Hyundai H350 se remarcă prin spaţiul generos, cu o zona de încărcare de 1.955 mm înălţime, 1.795 mm lăţime şi 3.100 mm lungime, având capacitatea de a transporta până la cinci europaleţi (1.200 mm x 800 mm x 900 mm), care pot fi încărcaţi cu uşurinţă datorită celei mai ample deschideri din clasă: 1.795 mm x 1.956 mm.

În România, Noul Hyundai H350 este disponibil în două versiuni de motorizare diesel 2.5 litri, Euro 5/ Euro 6, dezvoltând o putere de 150 CP / 170 CP (110 kW / 373 Nm sau 125 kW / 422 Nm). Propulsoarele turbo puternice, echipate cu o cutie manuală în şase trepte, oferă cuplu suficient pentru a transporta încărcături cu sarcini ridicate de până la 1.5 tone, la care se adaugă o capacitate de remorcare de până la 2.5 tone.

Noul Hyundai H350 beneficiază de cele mai recente dotări de siguranţă activă şi pasivă. Sistemul de frânare performant este completat de un sistem de control electronic al stabilităţii. Pentru un plus de siguranţă, H350 este echipat cu sistem de asistenţă la pornirea în rampă. De asemenea, sistemul de protecţie împotriva răsturnării asigura stabilitatea în viraje. Printre echipamentele de siguranţă pasivă se numără şasiul monococă, care încorporează în proporţie de 75% oţel de înaltă rezistenţă, creând astfel un cadru rigid, cu o structură închisă pentru durabilitate maximă.

Dinamica şasiului a fost regândită pentru a oferi confort şi manevrabilitate sporite. Suspensia faţă independenta McPherson, cu arc transversal din material armat cu fibră de sticlă, completată de suspensia spate cu arc parabolic cu o singură foaie, au fost setate pentru a oferi călătorii cât mai plăcute. Această combinaţie asigura izolarea vibraţiilor şi o absorbţie optimă a imperfecţiunilor suprafeţei de rulare. Bara stabilizatoare contribuie la ţinuta corectă de drum.

Noul Hyundai H350 are cel mai ridicat nivel de rezistenţă la coroziune din clasă, ca rezultat al tehnologiei “Body În White” de asamblare a elementelor din tablă ale caroseriei. Hyundai H350 este conceput în proporţie de 98% din oţel anti-coroziune, şasiul autovehiculului fiind protejat prin vopsire în câmp electrostatic, pentru mai multă protecţie.

Noul Hyundai H350 beneficiază de trei ani garanţie fără limita de kilometri, care va însoţi fiecare nou model comercializat, precum şi 10 ani de protecţie anticorozivă la străpungere. Pachetul include, de asemenea, şi trei ani de asistenţă rutieră.