“Noua știință a motivării”, de Susan Fowler

noua_stiinta_a_motivarii-susan-fowler-editurapublicaAtunci când explorăm natura motivației, iese la iveală un adevăr important: oamenii sunt întotdeauna motivați. Întrebarea nu este dacă, ci ce anume îi motivează.

“Noua știință a motivării” propune metoda Motivației Optime ca soluție eficientă și este răspunsul pentru cei care vor să afle cum să abordeze corect motivația, pentru cei care au tăria de a pune sub semnul întrebării convingerile și practicile tradiționale. Această carte este atât pentru liderii care admit că abordările depășite ale motivației compromit energia, creativitatea, starea de bine și sănătatea oamenilor, cât și pentru liderii care vor să cultive un mediu profesional în care oamenii să prospere.

Grație experienței vaste și a cunoștințelor acumulate în cei cincisprezece ani în care a lucrat în domeniile publicității, vânzărilor, producției și marketingului, Susan Fowler a dezvoltat metode și instrumente destinate atât liderilor, cât și angajaților acestora, prin care să poată dobândi mentalitatea și setul de abilități necesare atingerii unui nivel al succesului cât mai înalt.

Susan Fowler are peste 30 de ani de experiență în domeniul leadershipului și lucrează ca cercetător, consultant și coach. Este unul dintre experții de top din domeniul dezvoltării personale și a condus strategia de dezvoltare a programului Motivația Optimă al companiei Ken Blanchard. Acesta a fost implementat în organizații din întreaga lume, printre care Microsoft, CVS, NASA, Mattel.

“Un adevărat memento al faptului că leadershipul este o abilitate care poate fi pusă în valoare doar dacă te adresezi inimilor și minților oamenilor pe care îi conduci. Întrebarea nu este dacă oamenii sunt sau nu motivați, ci mai degrabă ce anume îi motivează. Susan Fowler ne prezintă o nouă paradigmă a motivației, o alternativă simplă și completă de care era nevoie de mult timp”. (Lori Lorenz, director principal de marketing Hewlett-Packard)

Puteţi comanda volumul “Noua știință a motivării”, de Susan Fowler, la preţul de 39 de lei, aici

 

Citiţi câteva pagini!