Noua clasă GLE SUV de la Mercedes Benz: Inspiră libertate. Radiază libertate

mercedes-gleNatura rafinată și imperturbabilă a noului Mercedes GLE face aluzie la marile momente de emoție, emană un sentiment de libertate și radiază o calitate de care vă veți îndrăgosti: naturalețe. Conceptul său de design fac din acest off-roader un autovehicul dinamic, impresionant și dominant. Un autovehicul care se poziționează cu încredere și multă clasă în top: noul GLE emană siguranță.

Silueta acestui SUV sportiv a fost remodelată. Ampatamentul lung, capota profilată a motorului, jantele mari subliniază caracterul acestui SUV. Farurile opționale LED High Performance contribuie atractiv la compoziția de iluminare specifică Mercedes-Benz. Dar noul GLE nu strălucește doar în parte din față. Lămpile spate bicolor care folosesc, de asemenea, tehnologia LED, evidențiază experiența brandului, în special în întuneric.

Numeroasele detalii din interiorul noului GLE vor deveni curând esențiale pentru dumneavoastră. Într-un cadru de confort absolut, și datorită elementelor de înaltă calitate, interiorul autovehiculului emană o atmosferă de spațiu total. Interiorul autovehiculului este impregnat cu o prospețime de culori noi, precum bej ghimbir, gri cristal, maro espresso sau maro saddle.

Noul GLE este unul dintre cele mai sigure autovehicule din segmentul său. Acesta este dotat cu echipamente de siguranţă inteligent coordonate şi cuprinzătoare pentru fiecare din cele patru faze ale conceptului integral de siguranţă al Mercedes-Benz.

Termenul “Intelligent Drive” acoperă numeroasele sisteme de asistenţă coordonate operativ, care conclucrează la bordul autovehiculului. Cu acest concept, Mercedes-Benz este mult mai aproape de realizarea viziunii sale privind conducerea fără incidente rutiere.

Pachetul opţional de asistenţă la conducere Plus reduce efortul şoferului şi oferă un nivel mai mare de siguranţă şi protecţie. Această combinaţie între siguranţa complementară şi sistemele de asistenţă ajută la diminuarea stresului resimţit de şofer, la reducerea pericolului de accidente şi la sporirea protecţiei, atât pentru ocupanţi, cât şi pentru ceilalţi participanţi la trafic.