Nouă campanie de angajări anunţată la Deloitte România

DeloitteDeloitte România anunţă că va recruta peste 60 de tineri care doresc să urmeze o carieră în consultanță fiscală și audit, campania desfășurându-se în București, Iași, Brașov, Cluj-Napoca și Timișoara.

“Un start bun în carieră este esențial pentru traseul profesional al unui tânăr. În procesul de recrutare, aspirațiile tinerilor sunt la fel de importate ca și experiența din CV, deoarece ne dorim oameni motivați care să-și pună amprenta asupra mediului de afaceri viitor”, spune Ahmed Hassan, Country Managing Partner Deloitte România.

Programul este deschis absolvenţilor care doresc să facă parte din echipa Deloitte şi care urmează să finalizeze anul acesta studiile sau le-au finalizat în ultimii doi ani. Deloitte va organiza o serie de activităţi la care sunt aşteptaţi studenţii şi absolvenţii de studii economice şi nu numai, în perioada martie-aprilie pe teme practice de Audit şi Consultanţă fiscală, dar şi seminarii de carieră şi vizite la sediul Deloitte.

În cadrul acestei campanii – Talent feels@home at Deloitte – are loc și cea de-a doua ediție a Deloitte Students’ Academy, prin intermediul căreia studenții în ani terminali au posibilitatea de a afla, în cadrul unor ateliere susținute de specialiștii firmei și al unor sesiuni de shadowing cu managementul companiei, o perspectivă reală despre lucrul într-o firmă de consultanță multinațională. La finalul programului, studenții pot primi oferte de angajare.

“Pe lângă experiență sau educația aplicanților, ne interesează foarte mult personalitatea și valorile lor, ce îi motivează și cum vor să arate viitorul lor”, a adăugat Ahmed Hassan.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe secţiunea Careers pe site-ul Deloitte, precum şi pe paginile de Facebook şi linkedin ale Deloitte România. Cei care doresc să aplice pentru poziţiile de entry level disponibile, sunt rugaţi să îşi creeze aplicaţia pe secţiunea Careers pe site-ul Deloitte, până la data de 15 aprilie.