Noile produse HP pentru biroul viitorului

HP Inc. a lansat anul acesta pe piața din România două noi modele destinate utilizatorilor din zona de business: laptopul convertibil HP EliteBook x360 și stația grafică HP Z2 Mini.

Numărându-se printre cele mai subțiri laptopuri convertibile din lume, HP EliteBook x360 îmbină cu succes elementele de design modern și versatilitate cu caracteristicile de securitate și durabilitatea recunoscută a modelelor din clasa Elite. Autonomia de până la 16 ore și 30 de minute și greutatea redusă, ecranul cu diagonala de 33,7 cm și rezoluție Full HD (opțional 4K UHD) și sistemul audio profesional de la Bang & Olufsen, precum și cele 5 moduri de utilizare fac din HP EliteBook x360 soluția optimă pentru cei care vor să fie la birou indiferent de locul în care se află.

HP Z2 Mini este prima mini stație grafică și cea mai elegantă stație de lucru produsă de HP. Echipată cu procesoare de ultimă generație Intel® Xeon®, unități de stocare HP Z Turbo Drive și grafică profesională de la NVIDIA® ce permite conectarea simultană a 6 monitoare,HP Z2 Mini este destinată nu doar utilizatorilor din zona CAD, ci și acelora care au nevoie de fiabilitate și putere de calcul superioară în cadrul unor proiecte complexe. Designul HP Z2 Mini și tehnologia de ultimă oră, carcasa de mici dimensiuni și numeroasele opțiuni de amplasare vor schimba felul în care oamenii privesc stațiile de lucru și spațiul de lucru al viitorului.

Mai multe informaţii despre produsele HP Inc. sunt disponibile pe www.hp.ro