Noaptea Agenţiilor de Publicitate are loc pe 26 mai

noaptea agentiilor de publicitateEvenimentele Noaptea Agenţiilor de Publicitate şi Noaptea Studiourilor de Arhitectură vor avea loc pe 26 mai, respectiv 2 iunie, în cadrul celei de a patra ediţii Romanian Design Week.

Proiectul face parte din Nopţile Industriilor Creative, marca The Institute, care are ca misiune să descopere şi să promoveze potenţialul creativ românesc. În cadrul evenimentelor, agenţiile şi studiourile invită oamenii să le treacă pragul pentru a le cunoaşte într-un cadru informal şi relaxat.

Noaptea Agenţiilor de Publicitate se află la cea de a şaptea ediţie şi este un eveniment care îşi propune să promoveze creativitatea românească şi să faciliteze socializarea în rândul celor pasionaţi de comunicare. Iniţiativa acestui eveniment a venit din convingerea că şi comunicarea este o artă. Noaptea Studiourilor de Arhitectură este la cea de a treia ediţie.

Romanian Design Week va avea loc între 20 mai şi 5 iunie şi este cel mai mare eveniment multidisciplinar din România, iar printre cele mai importante obiective ale proiectului se numără: promovarea designului, interacţiunea dintre specialiştii din diverse ramuri ale acestuia, apropierea unui public cât mai larg de domeniile pe care îşi propune să le acopere, dar şi generarea contextului necesar dezvoltării acestor discipline în România. Este primul proiect dedicat în întregime designului, care se adresează atât publicului, cât şi profesioniştilor. AGERPRES