NNDKP a asistat Clinica Victoria în tranzacția de parteneriat cu EquiLiant Capital, fondul de investiții finanțat de Pavăl Holding, orientat spre investiţii în firme mici şi mijlocii. EquiLiant a investit în Clinica Victoria, dobândind, prin majorare de capital, o participație minoritară.

Clinica Victoria, înființată de Daniel și Cristian Dragomir, oferă servicii de stomatologie și imagistică, folosind cele mai noi tehnologii în procedurile pe care le efectuează. Clinica este prezentă în țară în orașele Pitești, Râmnicu Vâlcea și Slatina. Prin investiția de capital realizată de fondul de investiții EquiLiant Capital se urmărește extinderea la nivel național a rețelei de clinici și a modelului operațional gândit de aceasta.

NNKPD a asistat de-a lungul întregului proces, inclusiv în etapele de pregătire, negociere și semnare a documentelor tranzacției.

Echipa NNDKP a fost condusă de Corina Dumitru, Partener în cadrul practicii de Corporate/M&A. „Ne bucurăm că am putut fi alături de Clinica Victoria și de Daniel si Cristian Dragomir în cadrul acestei tranzacții care marchează o etapă importantă în evoluția rețelei de clinici stomatologice Victoria, prin atragerea unei investiții menită să contribuie la dezvoltarea avută în vedere de fondatori. Este un proiect care aduce din nou în prim plan reușitele antreprenoriatului românesc într-un sector al serviciilor medicale cu o dinamică excepțională”, a declarat Corina Dumitru, Partener NNDKP.

Practica NNDKP de Drept societar / Fuziuni și Achiziții a devenit un reper în cei peste 30 ani de activitate prin implicarea în cele mai sofisticate tranzacții de profil din România. În prezent, echipa este una dintre cele mai mari în domeniul fuziunilor și achizițiilor fiind formată din 25 de avocați care în ultimele 12 luni au fost implicați în peste 27 de tranzacții notabile, atât la nivel local cât și internațional.