NNDKP a asistat CTP în cea mai mare tranzacție ca suprafață cu spații logistice din România în 2020

NNDKP a asistat CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, în tranzacția privind achiziționarea unei suprafețe de 95.000 de metri pătrați de clădiri de la grupul australian Cromwell Property Group.

Suntem încântați de finalizarea acestei achiziții prin care creștem prezența CTP în zona km 13, o zonă logistică cheie ce asigură accesul direct la autostrada A1. Și de această dată echipa NNDKP ne-a asistat cu profesionalism, având o contribuție semnificativă la dinamica tranzacției. Suntem bucuroși că i-am avut alături”, a declarat Andreea Enescu, Transaction Manager CTP România, coordonatorul tranzacției.

Echipa NNDKP implicată în această tranzacție a fost coordonată de Lavinia Ioniță Rasmussen, Partener în cadrul practicii de Tranzacții Imobiliare. „Având în vedere contextul economic și social în care ne aflăm în această perioadă, achiziția CTP vine să evidențieze importanța unei abordări strategice pe termen lung, construită în jurul unor piloni cheie: capacitatea de inovare, versatilitate, validarea importanței resursei umane într-un context în continuă schimbare. Suntem încântați de oportunitatea de a colabora cu CTP într-o nouă tranzacție ce vizează extinderea portofoliului clientului nostru în România.  Le mulțumim pentru încrederea pe care o acordă echipei NNDKP cu fiecare proiect în care ne implică, ” a declarat Lavinia Ioniță Rasmussen.

Echipa NNDKP dedicată domeniului imobiliar acordă asistență juridică în toate tipurile de proiecte implicând sectoarele office, industrial/logistic, retail rezidențial sau ospitalitate. Valoarea estimată a proiectelor în care echipa a asistat doar în ultimii 10 ani investitori, dezvoltatori, administratori de proprietăți, bănci este de 3,9 miliarde de euro.