Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a făcut parte din echipa internațională de avocați care a acordat asistență CTP în legătură cu oferta publică inițială pentru listarea societății la bursa Euronext din Amsterdam. NNDKP a acționat în calitate de consultant juridic local privind aspectele de drept românesc aferente proiectului.

„Ne bucurăm că am avut oportunitatea de a acorda asistență CTP în cadrul acestui proiect excepțional pentru companie. Această tranzacție contribuie la consolidarea poziției CTP pe piața logistică din Europa Centrală și de Est. Lansarea IPO-ului marchează intrarea CTP într-o nouă etapă de dezvoltare și subliniază importanța sectorului logistic, al cărui potențial a fost reconfirmat și de către investitorii instituționali majori atrași de acest proiect”, a declarat Lavinia Ioniță-Rasmussen, Partener în cadrul NNDKP.

Grupul CTP este cel mai mare dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice premium din România şi Europa Centrală și de Est. CTP a vândut 61 de milioane de noi acțiuni în cadrul IPO-ului, reprezentând 15,4% din numărul total de acțiuni al societății, obținând venituri în valoare de 854,2 milioane de euro (fără a lua în calcul opțiunile de supra-alocare). Valoarea de piață a CTP a ajuns astfel la 5.6 miliarde de euro. Încasările atrase vor fi folosite în scopul dezvoltării unor noi proiecte, al cumpărării selective de proprietăți și al rambursării datoriilor.