Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a acordat asistență juridică Băncii Comerciale Române (BCR) în tranzacția privind transferul de proprietate asupra clădirii Bucharest Financial Plaza, fostul sediu al companiei din Calea Victoriei, către Immofinanz, unul dintre cele mai importante grupuri imobiliare din Europa Centrală și de Est.

Bucharest Financial Plaza este amplasată în apropierea kilometrului 0 al Bucureștiului. Se întinde pe o suprafață de 26.300 mp GLA și beneficiază de cel mai mare atrium iluminat natural din oraș. Clădirea este una reprezentativă pentru București, fiindu-i atribuit un rol important în dezvoltarea urbană recentă a capitalei.

Echipa NNDKP implicată în această tranzacție a fost coordonată de Vlad Tănase, Partener în cadrul practicii de Drept Imobiliar a firmei. „Suntem încântați că am avut ocazia să asistăm echipa BCR în semnarea transferului de proprietate a Bucharest Financial Plaza, o tranzacție care poate reprezenta intrarea într-o nouă etapă de evoluție urbană a acestei clădiri. Mulțumim BCR pentru încrederea acordată și pentru colaborarea excelentă de-a lungul întregului proiect”, a declarat Vlad Tănase, Partener al practicii de Drept Imobiliar.

Practica NNDKP de Drept Imobiliar a asistat de-a lungul timpului corporații și antreprenori în tranzacții complexe și inovatoare în domeniu, fiind implicata in ultimii 10 ani in  proiecte imobiliare estimate la peste 3.8 miliarde euro.