Eszter Martin este noul Chief HR Officer al NN România, începând din 15 noiembrie. Ea o înlocuiește pe Meliha Yardim, care a preluat rolul de Chief HR Officer în cadrul NN Spania.

Eszter Martin se alătură NN România după patru ani în calitate de Chief HR Officer al NN Ungaria, unde a contribuit semnificativ la transformarea organizației în prima companie de asigurări complet agilă din Ungaria și la consolidarea brandului atractiv de angajator al acesteia.

Eszter are aproape 20 de ani de experiență în industria financiară, dintre care jumătate în roluri din cadrul NN, unde a condus echipe internaționale multidisciplinare și a coordonat proiecte axate pe dezvoltarea de competențe și abilități necesare transformării digitale.

La NN România, misiunea lui Eszter Martin va fi să consolideze și să alinieze strategia de resurse umane a companiei la obiectivele de transformare digitală în toate ariile de business. Prin urmare, ea va susține dezvoltarea, performanța și wellbeing-ul celor aproape 500 de angajați și 1.600 de consultanți financiari și manageri din forța de vânzări. În același timp, va continua să dezvolte talente și abilități relevante pentru strategia NN de a oferi experiențe excelente atât angajaților, cât și clienților din Romania.

„Transformarea digitală a NN și ecosistemul digital 360° pe care îl oferă clienților necesită competențe și capabilități dinamice axate pe tehnologie, agilitate și management adaptiv al schimbării. În calitate de Chief HR Officer al NN Romania, rolul meu va fi să dezvolt aceste resurse care ne vor ajuta să accelerăm planurile noastre de a deveni asigurătorul digital al viitorului. În acest fel, putem continua să oferim experiențe excelente atât echipei, cât și celor care se bazează pe NN pentru a proteja ce contează mai mult pentru ei”, a declarat Eszter Martin.