New Kopel Group îşi extinde activitatea în domeniul imobiliar

New Kopel Group, prima companie de leasing operaţional din România, a anunţat că îşi va extinde activitatea spre sectorul imobiliar, pentru a găsi noi oportunităţi de dezvoltare a afacerilor.

De asemenea, compania a anunţat pentru 2016 o creştere cu 20% a investiţiei în activităţile de leasing operaţional şi Rent a Car. Anul trecut, NKO a investit peste 13 milioane de euro în România, în creştere cu 16% faţă de 2014, când valoarea investiţiei a depăşit 10 milioane de euro. Grupul de companii şi-a mărit flota cu 1.000 de maşini noi în 2014 şi cu peste 1.100, în 2015.

Pentru acest an, New Kopel Group intenţionează să cumpere 1.200 – 1500 de maşini noi, se mai arată în comunicatul companiei. Flota companiei este distribuită în proporţie de 60% în București şi 40% în celelalte oraşe.

“Ne conducem afacerea cu motoarele turate, un argument pentru creşterea cotei de piaţă la 7%, pe zona de leasing operaţional. Ne vom concentra pe serviciile de management al flotei, o zonă neexploatată de noi până acum, având ca obiectiv o creştere cu 20% a business-ului, începând cu flota şi portofoliul de clienţi, până la atingerea obiectivului de vânzare a 1.500 de maşini noi şi second hand, anul acesta”, a declarat Hezi Shayb, CEO New Kopel Group.

În zona de rent a car, New Kopel Group are ca obiectiv menţinerea creşterii cifrei de afaceri de 9% înregistrată în 2015 şi adăugarea a 750 de autoturisme, din toate segmentele, la flota existentă.