NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar în zona de retail real estate din România, anunță noi modalități de comunicare media digitală, prin intermediul tehnologiilor inovatoare.

Din dorința de a crea în mall-uri un mediu de comunicare inedit pentru companii, dezvoltatorul de centre comerciale a investit în ultimii trei ani peste 1.500.000 euro în rețeaua media digitală din România.

“Viitorul tehnologic îl trăim acum. Suntem conștienți că tehnologiile inovatoare ne schimbă radical viața și că ele reprezintă o mare parte din evoluția societății. La nivel global, publicul are un apetit din ce în ce mai ridicat pentru tehnologia modernă, care oferă experiențe digitale unice. Pentru a continua să fii partenerul noii societăți avansate, trebuie să investești constant în modalități care să te pună în centrul nevoilor digitale ale colaboratorilor și clienților tăi”, a declarat Marius Barbu, Asset Director NEPI Rockcastle.

Dezvoltarea rețelei media digitală, începută la finalul anului 2017, ajunge la o valoare totală de 1.500.000 euro și include proiectarea și amplasarea de totemuri digitale pe coridoarele centrelor comerciale. Acestea sunt dotate cu ecrane față verso de 65” și sunt localizate în punctele de maximă audiență (zone de acces, hipermarket, spații de așteptare sau Food Court). Un exemplu de proiect special este ecranul exterior de la Shopping City Satu Mare, având dimensiunea de 109 mp, sau noile coloane LED din Mega Mall.

În prezent, sunt disponibile peste 232 ecrane în 17 centre comerciale din România care pot fi folosite pentru difuzarea campaniilor de comunicare prin intermediul unui sistem de gestionare și personalizare a conținutului dedicat.

Pana la finalul anului 2020, NEPI Rockcastle își va completa rețeaua media cu un ecran digital în cadrul celui mai nou centru comercial deschis în vara acestui an, Shopping City Targu Mureș. Pe termen lung, în următorii doi ani, dezvoltatorul intenționează finalizarea proiectelor speciale digitale în Promenada Mall București și City Park Mall Constanța.