Neosurf intră pe piaţa de servicii preplătite din România

neosurfPayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunţă semnarea unui parteneriat cu Neosurf, furnizor internaţional de servicii preplătite pentru plăţi online. Astfel, şi consumatorii din România au de acum posibilitatea de a schimba numerar în monedă electronică Neosurf, pentru a efectua plăţi pe internet într-o manieră simplă, sigură şi accesibilă.

Conform unor studii recente, 40% dintre românii care obişnuiesc să facă cumpărături online estimează că vor cheltui în anul următor şi mai mulţi bani pe internet (Gemius Research – Ecommerce Romania 2014).

“În acest context, oferirea unei soluţii de plată simple şi sigure, ce oferă confidenţialitate totală, similară numerarului, reprezintă un bene­ficiu major pentru consumatori. Prin intermediul parteneriatului cu Neosurf, PayPoint aduce pe piaţa locală acest nou serviciu ce sporeşte accesibilitatea plăţilor pe internet”, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Întregul proces de convertire a numerarului în monedă electroni­că este simplu, sigur şi rapid: consumatorii pot veni în oricare din cele peste 9.200 de magazine PayPoint din ţară, unde pot plăti în numerar pentru a achiziţiona vouchere Neosurf la valoarea dorită (25, 50, 100 sau 300 RON). „Voucher-ul conţine un cod secret, ce se utilizează ulterior pe internet, pentru a efectua o plată la oricare din magazinele online partenere Neosurf, fără a furniza alte date financiare, bancare, date personale sau ale cardului de credit ori debit”, se mai arată în comunicatul citat.