Mercedes-Benz a anunțat că Natalie Thompson (32 de ani), în prezent în poziția de Head of Marketing and Communications la Mercedes-Benz General Distributors în Dubai, va prelua responsabilitatea de CEO al reprezentanței din România începând cu trimestrul al patrulea al anului 2023.

Ea o înlocuiește pe Amanda Zhang, cea care a preluat începând cu 1 august 2023 funcția de CEO & President, Mercedes-Benz Cars Malaysia & Head of Region, Mercedes-Benz Cars SEA II.

Cum între momentul plecării Amandei Zhang și cel al preluării funcției de CEO de Natalie Thompson există un decalaj de câteva săptămâni, poziția interimară va fi ocupată de Radu Mocanu, Head of Sales Passenger Cars, Mercedes-Benz România, care face parte din companie de nouă ani și are o experiență de peste 21 de ani în industria auto.

Natalie Thompson are o experiență de 12 ani în industria auto, ocupând diverse roluri de conducere. În 2014, s-a alăturat companiei Mercedes-Benz UK în echipa de Product Management. Începând cu 2016, activitatea sa la Mercedes-Benz a continuat în Orientul Mijlociu, în calitate de Product & Pricing Manager, înainte de a prelua conducerea echipei de Marketing și Comunicare.

În 2022, ca parte a transformării Mercedes-Benz General Distributors, Natalie a jucat un rol esențial în dezvoltarea și implementarea Centrului de Excelență în Marketing GD în EMEA.

„Este o onoare pentru mine să mă alătur echipei Mercedes-Benz România în calitate de CEO. Sunt foarte încântată să contribui la dezvoltarea mărcii noastre emblematice pe o piață atât de dinamică. Cu o echipă talentată, o gamă excepțională de produse și servicii superioare, sunt convinsă că vom continua să oferim experiențe unice clienților noștri și să aducem inovații semnificative pe piața auto locală”, a declarat Natalie Thompson.

Natalie Thompson îl va avea ca director financiar pe Elmar Grutschnig, cel care, începând cu 1 august 2023, a preluat această funcție.