Natalia Gelshtein-Kiss a fost desemnată noul CEO al Alpin57Lux, companie românească axată pe producția și distribuția de înghețată, parte din grupul internațional Food Union.

În ultimii 15 ani, Natalia Gelshtein-Kiss a lucrat pentru Danone unde a ocupat diverse funcții, începând ca Director de vânzări în Cehia, Ucraina și Rusia. Ulterior Natalia a preluat un rol regional, fiind numită Market Director pentru România, Bulgaria și Țările Adriatice, în aprilie 2017.

Natalia a mai lucrat timp de 3 ani pentru Danone în Rusia, ca Director Modern Trade & On-Premise. Prima sa funcție de conducere a fost în cadrul Coca-Cola din Rusia, începând ca Brand Manager în 1998 și apoi ca National Key Account Manager între 2000 și 2003.

„Este o provocare pentru mine și o oportunitate fantastică pentru noi toți, să dezvoltăm în continuare calitățile echipei locale și devotamentul acesteia față de afacere. Avem în susținere tradiția unei companii de familie, bunele practici deja existente în Food Union, poziția de lider pe piața de înghețată în țările baltice și toate experiențele noastre cumulate la nivel de grup, alături de oportunitățile de pe piața din România”, spune Natalia Gelshtein-Kiss, noul CEO al Alpin57Lux.

Alpin57Lux a fost fondată în 1994 și are în prezent peste 500 de angajați, produce peste 100 sortimente sub 10 branduri, cele mai cunoscute fiind înghețata premium Transalpina, brandul tradițional de înghețată Fulg de Nea, înghețata fără zahăr Suplette și brandul de înghețată pentru copii, Tedi.