Tehnologiile dezvoltate în competițiile de tip hackathon vor schimba perspectiva asupra modului în care oamenii privesc viitorul și mai ales asupra noilor locuri de muncă ce vor apărea pe piață. În acest context, Hackathons.ro devine o componentă integrată și necesară în demersurile către un viitor inovativ. Ideea a fost exprimată de către Nancy Nemeș, Fondator al #humanAIze, Ms. AI și General Manager Nemes Ventures, în cadrul evenimentului de lansare a comunității OSC-Hackathons.

Lansarea comunității OSC – Hackathons a avut loc pe 20 mai și a adus împreună reprezentați importanți ai comunităților de inovarea și dezvoltare atât la nivel național cât și internațional. Aceasta își propune să conecteze specialiști și experți în tehnologie din diverse domenii de activitate precum si echipele care dezvoltă în mod susținut proiecte în spirit creativ de tip Hackathon.

,,Formula de viitor este cea în care oamenii și roboții conlucrează pentru a avea rezultate tot mai avansate, superioare celor actuale. Împreună pot crea mai mult decât o poate face fiecare entitate în mod independent”, este de părere fondatorul #humanAIze.

 

Citiți articolul integral pe platforma Comunității de Inovație Disruptivă, Hackathons.ro