John Lennon, legendarul artist de la The Beatles, poate fi urmărit și ascultat într-o proiecție emoționantă la Grand Cinema & More, pe 28 septembrie, în sala Ultra. Remasterizată și remixată în Dolby Atmos pentru marele ecran, pelicula filmată acum 47 de ani include secvențe cu John Lennon și partenera sa de viață, Yoko Ono, în casa lor din Anglia, înainte ca aceștia să se mute la New York. Proiecția cuprinde inclusiv secvențe unice cu cei doi în timpul realizării celebrului album „Imagine”.

Filmul de 68 de minute, lansat pentru prima oară pe micile ecrane în 1972, a fost restaurat cadru cu cadru din rolele originale, în vreme ce montajul audio a fost remixat de multiplul câștigător al premiilor Grammy, Paul Hicks.

De asemenea, materialul video include și câteva înregistrări foarte personale, care nu au mai fost niciodată puse la dispoziția publicului, sub forma unor filmări din studio ale lui John și ale trupei sale (inclusiv George Harrison), care interpretează „How Do You Sleep?” și „Oh My Love”, de asemenea în format Dolby Atmos, precum și o versiune mai personală a melodiei „Oh Yoko” filmată în Bahamas.