Muller Hotel Boutique&Spa este situat într-o zona rezidențială a orașului Galați. Construit pe o suprafață de 3000 mp care include o parcare privata gratuita, hotelul își propune sa ofere o experiență de cazare elevata la cel mai înalt rang de confort și eleganta. Cu un design inspirat din elemente clasice dar cu dotări ultra-moderne, camerele sunt spațioase și primitoare, iar apartamentele vă invită într-o atmosferă aristocratică dar foarte actuală.

Restaurantul, cafeneaua, spa-ul, centrul de seminarii și conferințe completează oferta și ridică fără îndoială calitatea serviciilor oferite la nivel de excelență.

Muller Hotel aduce în regiunea Galați – Brăila un centrul de conferințe spațios și ultra-modern  unde se pot organiza evenimente de business de înaltă clasă: conferințe, seminarii, prezentări, mese rotunde, workshop-uri, cursuri sau întâlniri de afaceri. Centrul are în dotare de 2 săli, sala de conferințe și sala de seminarii,  care dispun de echipamente audio-video de ultimă generație. Accesul la internet de mare viteză este gratuit și disponibil în tot perimetrul centrului. Pentru o experiență completă sunt puse la dispoziție parcarea privată gratuită și servicii de restaurant personalizate.

Pe platforma EventsMax.ro găsiți prezentarea detaliată a Muller Hotel, cu numărul de camere, săli de conferință și de restaurante disponibile în cadrul locației.

Descoperiți mai multe informații despre Muller Hotel și oferta sa relevantă în domeniul organizării de evenimente business și profesionale pe EventsMax.ro. De asemenea, puteți utiliza platforma EventsMax.ro pentru a identifica și conecta cu alte locații de top, potrivite evenimentelor pe care le organizați. Descoperiți propunerile noastre de locații care vor adăuga valoare evenimentelor dumneavoastră.