Mugur Pantaia este un nume cunoscut în industria IT, fiind managing director HP Inc. România. Lucrând de mai bine de 20 ani pe piața IT din România, Mugur Pantaia a acoperit o mare varietate de locuri de muncă și a adunat experiență atât în domeniul vânzărilor, cât și al managementului  produselor și companiilor.

Mi-am început cariera în IT în timp ce eram încă student la Cibernetică, lucrând ca IT Junior Manager pentru o companie din sectorul public. Cu un an înainte de absolvire m-am angajat la Hewlett-Packard România, așa că aproape întrega mea carieră în IT se suprapune cu cariera mea în cadrul HP. Am început la HP ca asistent de vânzări, trecând pe un rol de operațiuni de vânzări, apoi devenind Consultant Tehnic, Category Manager pentru PC-uri&Notebook-uri, Partner Business Manager, Corporate, Enterprise Account Manager, Distribution and Channel Manager și Managing Director, mărturisea Mugur Pantaia într-un interviu.Are abilități recunoscute în domenii precum gestionarea serviciilor, Managementul schimbării și Outsourcing IT.Încerc să mă motivez și să-mi țin vie „setea de cunoaștere”, făcând tot posibilul să învăț ceva nou de fiecare dată când am ocazia (asist la evenimente, participă la traininguri, citesc etc).Cele mai provocatoare experiențe au fost și cele mai pline de satisfacții, așa că de fiecare dată când mă confrunt cu o provocare profesională mă concentrez doar pe găsirea soluției optime, deoarece sunt convins că, în cele din urmă, mă va ajuta doar să devin o versiune mai bună a mea. Nu în ultimul rând: succesele cele mai mari au fost cele obținute prin contribuția fiecărei echipe din care am făcut parte, cele aduse de un membru al echipei. Așa că mă provoc tot timpul să dezvolt o echipă în care fiecare membru este motivat să aducă propria contribuție la succesul final”, se autocaracterizează Mugur Pantaia.

Prin prezentările și discursurile sale, el inspiră și motivează audiența, oferind sfaturi practice și strategii inovatoare pentru a obține succesul în industria IT. Fiind un lider în acest domeniul, Mugur Pantaia are capacitatea de a-și împărtăși experiența acumulată și perspectivele sale asupra tendințelor actuale și viitoare în industrie.

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre Mugur Pantaia și experiența sa valoroasă în industria IT, vă invităm să explorați pagina sa personalizată pe EventsMax.ro. De asemenea, puteți utiliza platforma EventsMax pentru a identifica și conectați cu alți speakeri de top, potriviți evenimentelor pe care le organizați. Indiferent de natura evenimentului dvs., EventsMax.ro oferă o gamă variată de profesioniști în domenii precum tehnologie, sănătate, marketing și multe altele. Descoperiți propunerile de speakeri inspiraționali care vor adăuga valoare evenimentelor dumneavoastră.