MoneyGram şi Vodafone lansează un nou serviciu de transfer de bani “cash către mobil”

EA-M PesaClienţii Vodafone care deţin un cont de transfer de bani M-Pesa pot primi sume din peste 125 de ţări la nivel global, trimişi prin MoneyGram, pe care-i pot retrage din locaţiile M-Pesa sau să-i utilizeze direct de pe telefonul mobil, efectuând transferuri sau plăţi.

Abonații Vodafone România și utilizatorii Cartelei Vodafone pot primi, în regim non-stop, bani provenind din transferuri internaționale realizate din orice locație MoneyGram în peste 125 de țări și pot folosi imediat banii rapid, direct de pe telefoanele lor mobile, precizează comunicatul.

“Avand în vedere că jumătate din populația României fie nu are un cont bancar, fie preferă să plătească în cash, MoneyGram salută parteneriatul cu Vodafone România ce oferă acces milioanelor de români la o nouă opțiune de transfer de bani simplă, rapidă și de încredere. Acest nou serviciu oferă românilor din întreaga țară, posibilitatea de a primi bani de la prietenii și familia din străinătate, direct pe telefonul mobil Vodafone”, a afirmat directorul regional pentru Sud-Estul Europei al MoneyGram, Radu Pojoga.

Vodafone România pune la dispoziție peste 350.000 de locații MoneyGram la nivel global de unde clienții pot trimite bani în România, direct pe telefonul mobil al beneficiarului.

Utilizatorii Vodafone care au un cont M-Pesa pot retrage banii primiți în toate locațiile M-Pesa din țară sau îi pot folosi direct de pe telefonul mobil pentru a-i trimite mai departe către prieteni sau rude, pot face reîncărcări pe Cartela Vodafone, plăti facturi de utilități sau face plata către diverși comercianți.